Trešdien Ventspils Digitālajā centrā svinīgi noslēdzās projekta Digitālās kompetenču attīstības sistēmas (DCDS) pilotmācības, kurās savas zināšanas pilnveidoja kopumā 28 iedzīvotāji.

Projekta pilotmācību laikā iedzīvotāji no aprīļa sākuma piedalījās jaukta tipa nodarbībās, gūstot zināšanas gan klātienē, gan attālināti, pielietojot tiešsaistes platformu digitalcompetences.eu. Pilotmācībās piedalījās gan seniori, kas pilnveidoja digitālās prasmes ikdienas sadzīviskām vajadzībām, gan nodarbināti pieaugušie, kas guva ikdienas darbā nepieciešamās digitālās prasmes.

Mācību dalībnieki augsti novērtēja iespēju piedalīties mācībās un atzina, ka gūtās zināšanas ir vērtīgas un sniedz tiem iespēju pašpārliecināti darboties ar datoru, jo tās iespējams pielietot gan darbā, gan ikdienā. Visi pilotmācību absolventi uzsvēra, ka labprāt turpinās pilnveidot digitālās prasmes arī nākotnē.

Pozitīvi tika novērtēts arī pasniedzējas Daces Bergmanes darbs, kas pielāgojās mācību dalībnieku vajadzībām un zināšanu līmenim, izklāstot mācību vielu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: