PIKC “Ventspils Mūzikas vidusskola” 2017/2018. mācību gadā ir uzrādījusi izcilus rezultātus centralizēto eksāmenu priekšmetos un pakāpusies uz 3. vietu specializēto skolu reitingā. Izaugsmes kopvērtējumā Ventspils Mūzikas vidusskola ir uzrādījusi 4. straujāko rezultātu uzlabojumu.

Īpaši labi ir veicies vēstures, angļu valodas un latviešu valodas un literatūras priekšmetos – tajos Ventspils Mūzikas vidusskola ir otrā labākā profesionālā vidusskola valstī. Arī matemātikā ir klājies labāk kā pērn – 14. vieta no 95 profesionālajām vidusskolām.

Arī citām Ventspils vidusskolām ir izdevies uzrādīt labus rezultātus, tomēr pie apbalvojumiem ir tikusi tikai Ventspils Mūzikas vidusskola.

Draudzīgā aicinājuma skolu reitings ir Latvijas Republikas skolu vērtējums, balstoties uz skolēnu centralizēto eksāmenu rezultātiem.

Skolas tiek vērtētas četrās nominācijās: ģimnāzijas, pilsētu vidusskolas, lauku vidusskolas, specializētās skolas (tehnikumi, arodvidusskolas, mūzikas skolas, u.c.).

Skolu reitinga periods ir mācību gads - kopš 1. septembra līdz nākamajam 1. septembrim. Par datu bāzi tiek izmantoti Izglītības un zinātnes ministrijas Valsts izglītības satura centra organizēto skolēnu centralizēto eksāmenu rezultāti.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ilga Bernica mān ptīk viss 17.12.2018, 11:44:16

    Paldies par iespēju iepazītieas...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: