Olimpiskā centra “Ventspils” basketbola hallē norisinājās pilsētas Invalīdu biedrības organizētās sporta spēles invalīdiem un personām ar garīgās veselības traucējumiem, kurā sportotāji izmēģināja savas prasmes dažādās sporta disciplīnās.

Sporta spēlēs piedalījās kupls interesentu skaits: gan Ventspils Invalīdu biedrības biedri un seniori, gan arī Atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām “Cimdiņš” audzēkņi, audzēkņu vecāki un atbalstītāji. Kopā pasākumā piedalījās ap 60 dalībnieku.

Dalībnieki startēja sešos individuālos vingrinājumos, saņemot dažādas balvas par izcīnītajām vietām. Sacensībās aktīvi darbojās Cimdiņa audzēkņu vecāki, kopā sportojot gan bumbabola spēlē, gan individuālajos vingrinājumos. Spēlē audzēkņi gan izrādījās pārāki, demonstrējot nodarbību laikā apgūtās prasmes. Ar medaļām tika apbalvotas trīs labākās komandas. Pirmo reizi dalībnieki izmēģināja spēkus dambretes spēlē.

Godalgotās vietas dažādās disciplīnās izcīnīja Jeļena Konovalova, Ingrīda Diebele, Vladimirs Šuļepovs, Lenglijs Likovs, Inese Ozola, Lūcija Āboliņa, Reinis Pēdiņš, Agija Šmidiņa, Iļja Domanovs un daudzi citi – kopumā 90 medaļas un dažādas saldumu balvas. Visi dalībnieki saņēma sporta spēļu suvenīrus.

Dalībnieki pauda gandarījumu un prieku par sacensību labo organizāciju, ko nodrošināja OC Ventspils darbinieki, par iespēju piedalīties pasākumā, kurā varēja izmēģināt savas prasmes dažādās sporta disciplīnās, izjust komandas biedru atbalstu, kā arī gūt dzīvesprieku un kopā būšanu.

Ventspils Invalīdu biedrība izsaka pateicību Ventspils pilsētas pašvaldībai, sporta skolai Spars, 6. vidusskolas 11. un 12. klašu audzēkņiem, kas skolotājas Ināras Šteinbergas vadībā nodrošināja sacensību tiesāšanu un raitu norisi, Olimpiskā centra vadībai par sniegto atbalstu inventāra un sacensību vietas nodrošināšanā.

Pasākums vēlreiz apliecināja kustību prieka nepieciešamību. Tas tika organizēts ar ES projekta “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Ventspilī” atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: