Radošā atmosfērā tika atklāta jaunā Ventspils Augstskolas (VeA) studentu atpūtas telpa. Telpas funkcionalitāti un pielietojumu novērtēja pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, augstskolas rektors Kārlis Krēsliņš, studenti un viesi.

Augstskolas rektors Kārlis Krēsliņš atklāšanas pasākumā teica lielu paldies studentiem par iniciatīvu un pilsētas domei par piešķirtajiem līdzekļiem studentu atpūtas telpas izveidei D korpusa pagrabstāvā, kur pirms tam bija garderobe, taču tagad izveidota mājīga vieta studentiem.

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs uzsvēra to, ka telpas dzīvība būs atkarīga no pašiem studentiem, tādējādi arī novēlēja studentiem iedzīvoties šajā telpā, iedzīvoties Ventspilī un pēc studijām arī dzīvot Ventspilī.

Studentu padomes priekšsēdētāja Anna Fedotovska pateicās studentiem, kuriem radās ideja par šādu telpu, dizainerēm, kuras radīja mājīgo un ērto vietu studentiem, un arī pilsētas domei par finansiālo atbalstu telpas izveidei.

Studenti Aivaram Lembergam uzdāvināja austiņas un ausu aizbāžņus, kuri noderēs, ja studenti turpmāk radoši darbosies jaunajās telpās un šad tad būs nedaudz par skaļu. Anna cer, ka jaunā telpa raisīs studentos radošas domas un idejas, lai varētu piedalīties pilsētas domes piedāvātajos projektos dažādu studentu pasākumu organizēšanai.

Pēc svinīgajām uzrunām augstskolas studenti – Kate Zonberga un Roberts Ivanovs – aicināja Aivaru Lembergu doties nelielā ekskursijā pa studentu atpūtas telpu, apskatot un izmēģinot katru no telpas dažādajām zonām. Ekskursijas laikā Aivars Lembergs studentiem sniedza dažādus padomus, kā arī dalījās ar ēdienu receptēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: