Tradicionāli mācību gada noslēgumā Ventspils pilsētas dome īpaši sveic pedagogus un skolēnus, kuri centušies savu skolas un pilsētas godu aizstāvēt tajās mācību jomās, kurās bijuši spējīgi konkurēt ar citiem pilsētas, novada un valsts skolēniem.

29. maijā plkst. 16 Livonijas ordeņa pilī svinīgi apbalvos skolotājus un skolēnus, kuri guvuši lieliskus rezultātus.

Pedagoģiskās darba inovācijas fonda apliecības un naudas balvas 36 pedagogiem un 45 skolēniem pasniegs Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš.

Apbalvoti tiks tie skolēni, kuri valsts mācību priekšmetu olimpiādēs, Latvijas atklāto mācību priekšmetu olimpiādēs un Kurzemes reģiona mācību priekšmetu olimpiādēs guvuši godalgotās vietas, kā arī zinātniski pētniecisko konferenču laureāti. Tāpat tiks sveikti pedagogi, kuri ieguldījuši darbu skolēnu sagatavošanā.

Ventspils pilsētas Pedagoģiskā darba inovācijas fonds tika izveidots jau 1995. gadā, lai atbalstītu inovatīvi strādājošos pedagogus un audzēkņus. Pedagoģiskā darba inovācijas fonds atbalsta pedagogus par mācību grāmatu, metodisko materiālu izveidi, skolēnu sagatavošanu un īpaši sekmīgu piedalīšanos valsts un novada mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī skolēnus par sekmīgu piedalīšanos Latvijas Republikas mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī titula „Gada skolotājs” un „Gada skolēns” ieguvējus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: