13. martā Jaunrades nams gaidīs skolēnus un pirmsskolēnus uz radošām darbnīcām, koncertu, pulciņa “Jaunie inženieri” prezentāciju un jaunu programmu planetārijā, savukārt 15. martā - uz sporta nodarbībām.

Jaunrades nama pedagogi un audzēkņi otrdien, 13. martā, no plkst. 11 līdz plkst. 14 piedāvās iespēju bez maksas iesaistīties dažādās radošās darbnīcās, vērot nama audzēkņu koncertu un pirmajiem noskatīties jauno planetārija filmu “Visuma fantoms” vai izmantot pēdējo iespēju redzēt sirsnīgo filmu par polārlācīti “Polārzvaigzne”, jo tā vairs netiks demonstrēta. Darbosies arī observatorija.

Tiks prezentēts arī interešu izglītības pulciņš ”Jaunie inženieri”, kurā 2.- 4. klašu audzēkņiem piedāvās ar praktisku un aizraujošu eksperimentu palīdzību izprast fizikas likumsakarības.

Savukārt 15. martā Jaunrades namā ikviens varēs sportot: izkustēties fitnesa nodarbībā, spēlēt dambreti un šahu, kā arī galda hokeju un futbolu. Abās dienās varēs izmēģināt spēkus koka automodeļu sacensībās un apskatīt audzēkņu darbu izstādes.

Pasākumu dienās no Pārventas uz Jaunrades namu un atpakaļ kursēs speciāls autobuss. Vairāk informācijas par pasākumu norisi un autobusa kustības grafiku pieejama mājas lapā www.jaunradesnams.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: