Šogad Ventspils ikgadējās Koku stādīšanas talkas laikā 21. aprīlī kopīgi ar iedzīvotājiem divās Ventspils koplietošanas teritorijās paredzēts ierīkot jaunus dekoratīvu koku un krūmu stādījumus.

Lai noskaidrotu iedzīvotāju viedokli par gaidāmajiem stādījumiem, uzrunāti apkārtējo dzīvojamo ēku iedzīvotāji.

Ik gadu viens no gaidītākajiem Ventspils pasākumiem ir koku stādīšanas talka, kad kopīgā mērķī saliedējas pilsētas iedzīvotāji, papildinot un dažādojot pilsētas zaļo infrastruktūru. Šogad pirms gaidāmās koku stādīšanas talkas iedzīvotāji tiek uzrunāti un aicināti izteikt viedokli par plānotajiem stādījumiem.

Viena no koku stādīšanas vietām atrodas koplietošanas teritorijā starp Jūras ielu, Brīvības ielu un Lielo prospektu, kur tiek paredzēts iestādīt 24 kokus, bet otrā teritorijā starp Usmas ielu un Siguldas ielu paredzēts iestādīt 26 kokaugus.

Šo koplietojamo teritoriju blakus esošo ēku iedzīvotājiem pasta kastītēs tiks ievietotas informatīvas aptaujas lapiņas ar sagatavotu koku stādīšanas maketu, kur shematiski attēlotas vietas, kurās tiek paredzēti jaunie stādījumi, respektējot nākotnē paredzēto koplietošanas teritorijas labiekārtojuma pārbūves ieceri, kā arī stādīšanai paredzētās koku un krūmu šķirnes. Iedzīvotāji tiek aicināti izteikt savu viedokli, kā arī sniegt ierosinājumus par plānotajiem stādījumiem, uzrakstot tos uz aptaujas anketas apakšējās daļas un līdz š. g. 16. martam nodot p/i «Komunālā pārvalde» (Užavas iela 8, Ventspils), vai ievietot aptaujai uzstādītajā urnā, kas izvietota koplietošanas teritorijās pie bērnu rotaļu laukumiem.

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • -1
    reku 08.03.2018, 09:42:47

    Viedoklis tāds,ka kokus jāstāda,ar talku,vai bez.
    Vienīgi nav patīkami to darīt kopā ar dažu labu domes deputātu.Varbūt pietiks tiem vadošajiem "zīmēties"?

  • 0
    Nif nifs 08.03.2018, 10:05:54

    Man labāk patīk, ja to izdara tie, kas uz to specializējušies.

  • 0
    snaiperis999 08.03.2018, 10:11:29

    Nebūtu slikti,ja aicinātu cilvēkus uz globālu viedokļu izteikšanu par mežu postīšanu,kuru dēvē par mežu izstrādi.
    Kas attiecas uz stādīšanu,tad tas ir pozitīvi,kā arī pilnīgi piekrītu reku.

  • 0
    ozols 08.03.2018, 10:27:25

    Domāju,kad viss būtu jauki-tikai par šiem gadiem pierādījies nav dvēselīguma,jo prpogandē kungi ,lai dabūtu reitings ,tāda neīstā spēle. Atnāk stādīt nepiemērots apģērbos. Tā lai bildēs jauki izskatītos ,bet darba cilvēkiem tas izsaka visu -izrādīsanās . Tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis,laku kurpītēs.

  • 0
    cits 08.03.2018, 14:00:04

    Nav liela māksla "piedalīties" pie visa gatava-bedres jau iepriekš izraktas,darbarīki un citi palīglīdzekļi arī nav tālu jāmeklē...

  • 0
    Rasma 08.03.2018, 12:06:24

    Brīvprātīgi piespiedu kārtā,pašvaldības iestādes iesaista savus darbiniekus šādos izrādīšanās pasākumos. Izbojā cilvēkiem paredzēto brīvdienu. Galvenais ir plats maids un māt ar galvu, cik skaisti!!! Meli!

  • -1
    berjozova13 08.03.2018, 14:42:27

    Forši, mūsu ģimenei patīk šādi pasākumi )

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: