Ventspils Digitālā centra radošās darbnīcas guvušas lielu popularitāti skolēnu vidū un arvien vairāk audzēkņu kopā ar pedagogiem viesojas Ventspils Digitālajā centrā, lai projektu nedēļu un mācību procesa ietvaros iepazītu mūsdienu tehnoloģiju iespējas.

Šonedēļ Ventspils Digitālajā centrā viesojās Ventspils 4. vidusskolas un Ventspils 2. pamatskolas skolēni. Ventspils 4. vidusskolas skolēni mācījās izmantot internetu kā lietderīgu palīglīdzekli, apgūstot dažādus interesantus informācijas meklēšanas paņēmienus. Tāpat skolēni uzzināja vairāk par pārlūkprogrammu drošību.

Savukārt 2. pamatskolas audzēkņi Ventspils Digitālajā centrā apguva pamatprasmes darbā ar Adobe Photoshop, kā arī veidoja uzlīmes, apstrādājot bildes interneta vietnē www.pixlr.com.

Ventspils 4. vidusskolas un Ventspils 2. pamatskolas citu klašu skolēni turpinās apmeklēt Digitālā centra radošās darbnīcas līdz februāra beigām.

Ventspils Digitālais centrs ir skolēniem un skolotājiem atvērta iestāde, kas labprāt pie sevis uzņem skolēnus un skolotājus, tos izglītojot dažādās tehnoloģiju prasmēs.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: