Ventspils neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā laika posmā no 5. februāra līdz 12. februārim izpildīti 173 izsaukumi. Hospitalizēti 95 pacienti, no tiem 14 bērni. No visiem pacientiem 19 atradušies alkohola reibumā.

Daudz un dažādus kaulu lūzumus pagājušās nedēļas laikā guvuši gan pieaugušie, gan bērni.

70 gadus vecai sievietei ejot aizķērusies kāja. Krītot kundze guvusi sejas kaulu lūzumus un nogādāta slimnīcā. Ciskas kaula lūzumu guvušas trīs 44, 46 un 62 gadus vecas sievietes. Slēpojot kritis un apakšstilba un potītes lūzumu guvis 47 gadus vecs vīrietis. Novadā, ejot pa ielu, paslīdējis un apakšstilba un potītes lūzumu guvis 32 gadus vecs vīrietis. 41 gadus veca sieviete vēlējusies savu automašīnu notīrīt no sniega, bet paslīdējusi un kritusi. Kritiena rezultātā sieviete lauzusi apakšstilbu un potīti. Visi cietušie nogādāti ārstniecības iestādē.

Vieglatlētikas treniņu laikā traumas guvis kāds sešus gadus vecs zēns. Zēns izpildījis lēcienu, bet neveiksmīgi piezemējies un guvis virspusēju apakšdelma ievainojumu. Bērns nogādāts ārstniecības iestādē.

Automašīnas avārijā cieta 36 gadus veca sieviete un 10 gadus veca meitene. Vadot automašīnu, tā saslīdējusi un sieviete nav varējusi spēkratu novaldīt. Automašīna ietriekusies celmā. Trieciena rezultātā sieviete guva virspusēju galvas un apakšdelma ievainojumu, otra cietusī, 10 gadus vecā meitene guva virspusēju galvas ievainojumu. Abas avārijā cietušās nogādātas ārstniecības iestādē.

Šķērsojot ceļu, sadursmē ar automašīnu cieta 32 gadus veca sieviete un viņas septiņus gadus vecais dēls. Sieviete automašīnu pamanījusi pēdējā mirklī un, cenšoties izvairīties no sadursmes, pagrūdusi dēlu uz priekšu. Zēns grūdiena rezultātā kritis un guvis abu ceļu sasitumus. Sieviete guvusi muguras sasitumu, jo automašīna uzbraukusi tai virsū. Abi nelaimes gadījumā cietušie tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Pagājušās nedēļas laikā bijušas četras krimināltraumas, kurās cietuši Ventspils un Ventspils novada iedzīvotāji. Trīs no cietušajiem atradās alkohola reibumā. Divi atteicās no hospitalizācijas, bet divi cietušie tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: