Aivars Lembergs atbild uz iedzīvotāju jautājumiem par pensiju aprēķinu, par kultūras projektu konkursu, par jauno peldbaseinu, par dzirnavu atjaunošanu Piejūras brīvdabas muzejā un citiem jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    tara 08.02.2018, 17:37:00

    Oligarhu sarunu autentiskums neesot pierādīts, apgalvo lembergs.

    Nu ko, sagaidīsim oriģinālo sarunu audio ierakstus. Manuprāt, lemberga balsi var atpazīt jo viegli arī bez fonoskopiskās ekspertīzes. Vismaz man tas nesagādās nekādas grūtības. :)

    Latvijas pilsoņiem, kuri piedalīsies Saeimas vēlēšanās, ir jādod iespēja dzirdēt amatpersonu spriesto.

    Lai katrs pats vērtē vai šīs amatpersonas blefoja, vai nē un vai tādām amatpersonām, kas pulcējas viesnīcu numuros un kaut ko blefo, būtu jāpieškir vara lemt par mūsu valsts nākotni.

  • 0
    gunča 09.02.2018, 12:15:21

    Pašām Saeimas vēlēšanām ar Lembergu oficiāli nav nekāda sakara.Tiešs sakars ar viņu ir daudziem citiem,kuri var tikt ievēlēti Saeimā.Gan ZZS,gan arī daudzi citi,kuri pēc stāšanās amatā tiek raustīti kā lelles leļļu teātrī.Tas pats attiecas arī uz pārējiem RĪDZENES sarunu varoņiem,kur gan varēja dzirdēt maķ peremaķ valodu,bet tā jau vairāk saistīja tekstus par lietas būtību,ko sabiedrība dēvē par valsts nozagšanu.Tātad,izdarot izvēli,ir jāpadomā par ZZS izšvilpšanu no politiskās aprites.Kas attiecas uz SASKAŅU,tad tie arī nedrīkst būt ne tuvumā pie politikas taisīšanas Latvijā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: