Pašvaldības SIA „Ventspils tirgus” tirdzniecības paviljonos un nojumes ik dienas valda rosība un tajos ir iespējams iegādāties kvalitatīvus un Ventspilī un Ventspils novadā ražotus vai izaudzētus pārtikas produktus.

Svaigas gaļas un tās izstrādājumus pircējiem piedāvā Ventspils novada zemnieku saimniecības Vārves pagasta „Stepnieki-2”, Užavas pagasta „Updeķi” un Ventspils „Ventas Ē.B” saimnieki. Savukārt gaļas kūpinājumus un desu izstrādājumus – Ventspils novada Vārves pagasta SIA „Ventspils miesnieks” un Popes pagasta SIA „Saime” gādīgie saimnieki.

Zivju izstrādājumu mīļotājiem ir pieejamas svaigas un kūpinātas zivis, ko piegādā Ventspils zvejnieku saimniecībās „Beta-2”, „Vendzavas valgums”, Ventspils individuālajos uzņēmumos „NastjaS”, „Risks”, kā arī individuālais komersants „BellaK”.

Ne mazāk svarīgu pārtikas produktu grupu – pienu un piena produktus – tirgo Ventspils novada zemnieku saimniecības Vārves pagasta „Gluži”, Puzes pagasta ”Mālejas”, Vārves pagasta „Muižkalni” – Vītolberga sieru, bet, lai saldinātu ikdienu, svaigu medu sagādā Ventspils novada Vārves pagasta zemnieku saimniecība „Bitnieki”.

Katru dienu Ventspils tirgū var iegādāties arī daudzu Ventspils novada zemnieku un individuālo audzētāju izaudzētus kartupeļus, zaļumus, ziedus, bet sezonas laikā augļu kociņus, stādus, ogas, ābolus un citu ikdienā un svētkos nepieciešamu produkciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: