Traumpunktā palīdzība sniegta kādam 22 gadus vecam vīrietim, kuru sadūris 15 gadus vecs jaunietis.

Konflikts izcēlās 21. janvāra vakarpusē un beidzās ar naža dūrienu vīrieša mugurā. Kāds bija strīda iemesls un kas lika jaunietim izvilt nazi, policija noskaidros kriminālprocesa izmeklēšanas laikā.

Savukārt uz Ventspils-Rīgas šosejas Ugāles pagasta teritorijā kāds ceļu satiksmes negadījums tikai laimīgas sagadīšanās dēļ nebeidzās ar smagām sekām. No pagaidām nenoskaidrotas kravas automašīnas uz brauktuves izkrita kokmateriāli un uzgāzās pretīm braucošajam VW Caddy.

Par laimi – cieta tikai automašīna, taču policjja aicina kravu pārvadātājus vienmēr pārliecināties, ka krava ir droši nostiprināta, vai netiek pārsniegtas pieļaujamās svara normas, kravas gabarīti, lai tādējādi netiktu apdraudēta nedz pašu pārvadātāju, nedz citu satiksmes dalībnieku drošība. 

Vēl viens negadījums notika ceļa Ugāle - Blāzma trešajā kilometrā – automašīna Scania, veicot apdzīšanas manevru, izslīdēja, nobrauca no brauktuves un iebrauca kokos. Cietušo nav. Savukārt Ventspilī 23. janvāra naktī aiz Ventas tilta aizturēts kāds 49 gadus vecs autovadītājs, kurš pie savas Opel Astra Caravan stūres bija sēdies alkohola reibumā.

Celtnieku ielas namu pagalmā, konstatēts, kā no BMW 525 nozagts priekšējais atdures stienis ar miglas lukturiem un priekšējā numura zīme.

Visbeidzot Talsu ielā pārtikas preču veikalā 40 gadus veca sieviete un vīrietis, būdami alkohola reibumā, lamāja veikala apsardzes darbinieku, kā arī traucēja sabiedrisko mieru un kārtību. Uzsākta administratīvā lietvedība. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: