Kikboksa treneris Sergejs Deņisovs savam audzēkņiem māca aizstāvēties un atbrīvoties pēc grūtas darba vai skolas dienas. 

Ventas Balss tikās ar sabiedrībā labi zināmo kikboksa treneri Sergeju Deņisovu, kurš vēl jo projām turpina atgūties no gūtajām traumām un, kura ikdiena paiet Ventspils kikboksa kluba darbos.
Kas notiek Ventspils kikboksa klubā?
- Tagad intensīvi trenējamies Rīgas čempionātam cīņas sporta veidos, kurš notiks jau 15.-16.janvārī. Tur notiks MMA, K-1 (cīņas bez noteikumiem un vieglā kontakta cīņas) taekvondo un kikbokss. No Ventspils varētu piedalīties astoņi sportisti. Viņiem nepieciešama pieredze, jo bijis liels pārtraukums, neesam piedalījušies sacīkstēs. Mači notiks vairākās vecuma un svara kategorijās un domāju, ka kādas medaļas arī tiks izcīnītas. Mūsu jaunajiem kikbokseriem vajag arī dabūt pa muti, lai zina kā tas ir.
Dzirdētas baumas, ka tagad jaunieši samācījušies, iet un savu spēku izrāda uz ielas un citur?
– Tādas lietas esmu dzirdējis arī es. Es jau nemācu nevienu iet un sist cilvēkus. Kā jau sportā pienākas, mācu savus audzēkņus, lai viņi varētu piedalīties sacensībās. Pirmkārt, mēs trenējamies sev, izliekam savu enerģiju un mācāmies aizstāvēties. Ja cilvēks izlādējās sporta zālē, tad viņš tur atstāj savu enerģiju un viņam nemaz nav spēka vēl pēc tam iet un kādu sist. Tāpat arī nav nekāda jēga un prieks sist vājāku par sevi.
Interviju ar Sergeju Deņisovu lasiet ceturtdienas laikrakstā Ventas Balss

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: