Lai uzlabotu gājēju un velobraucēju drošību, šķērsojot gājēju pāreju no Riņķa ielas pa Saules ielu, ir uzsākta esošās gājēju pārejas pārbūve, ierīkojot ātrumvalni, izceltu 10 cm virs esošās brauktuves seguma, transportlīdzekļu braukšanas ātruma samazināšanai pie gājēju pārejas, tādējādi nodrošinot gājēju un velobraucēju drošību abos brauktuves virzienos.

Būvdarbus objektā veic PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” pēc pašvaldības iestādes “Ventspils Komunālā pārvalde” pasūtījuma. Ventspils pašvaldība ik gadu veic dažādus ceļu satiksmes drošību uzlabojošus darbus, lai iedzīvotājiem sniegtu iespēju dzīvot ērtā, drošā un patīkamā pilsētvidē.

Ceļu satiksmes dalībnieki tiek aicināti būt uzmanīgiem un būvdarbu laikā pārvietoties saskaņā ar uzstādītajām ceļa zīmēm!

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    ventspilnieks 36,7 11.06.2024, 10:41:39

    Nu ta beidzot!

  • 0
    yolo 12.06.2024, 10:42:22

    Tur nenāktu pa ļaunu arī barjera, kas apslāpē velosipēdistu ātrumu, uz ietves Riņķa ielas pusē. Tā vieta tāda nepatīkama, braucot no kalna, nevar uzminēt kas un kādā ātrumā aiz stūra izleks. Bet šis jau ir labs solis drošības uzlabošanā

    Jaunajiem īres dzīvokļiem būs papildus skaņu efekti, kad fūres brauks pāri guļošajam :))

  • 0
    P/i "Ventspils Komunālā pārvalde" 13.06.2024, 07:55:25

    Uz veloceliņa seguma Riņķa ielā ir uzklāts marķējums, kas velobraucējiem liek uzmanīties. Tāpat ceļu satiksmes noteikumi nosaka, ka velobraucējam jāsamazia ātrums pirms gājēju pārejas un jāpārliecinās par satiksmes drošību, pirms to šķērso.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: