Dzīvojot pie Baltijas jūras spēcīgās vēja brāzmas rudens un ziemas periodā ventspilniekiem ir salīdzinoši ierasts laika apstāklis, taču pie stiprākām vētrām iedzīvotāju līdzdalība vienmēr ir bijusi ļoti būtiska operatīvai problēmsituāciju novēršanai. Tādēļ Ventspils pašvaldība atgādina par aktuālākiem dežūrdienestu tālruņiem, kur vērsties dažādu konstatētu bojājumu gadījumos.

Neatkarīgi no gadalaika vai situācijas valstī, Ventspilī strādā dažādi diennakts dežūrdienesti, kas operatīvi reaģē uz konstatētiem bojājumiem vētras laikā vai citos gadījumos, kad nepieciešama operatīva rīcība problēmsituācijas novēršanai.

Situācijas, kad ir nepieciešama dienestu palīdzība, ir ļoti dažādas, tādēļ Ventspils pašvaldība aicina iedzīvotājus par tām ziņot, sazinoties ar Ventspils Komunālo pārvaldi darba dienās un darba laikā pa tālr. 63624269, vai arī ziņot pa tiešo sekojošiem diennakts dežūrdienestiem:
- Par bojājumiem pilsētas apgaismojumā: SIA ''Volts-1'' (tel.25443999);
- Par bojājumiem luksoforu darbībā: SIA ''Volts-1'' (tel.29490559);
- Par nolauztām vai apgāztām ceļa zīmēm: SIA ''TIKEM'' (tel.29231532);
- Par ielu uzturēšanu: PSIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' dežurējošais uzraugs (tel. 26124782);
- Par nolūzušiem kokiem vai koku zariem pilsētas ielās: pašvaldības iestāde "Ventspils pašvaldības policija" (tel. 28680808);
- Uz ielām nobraukti vai klejojoši dzīvnieki: SIA ''D.A.&Co'' (63622309);
- Par svētku dekorāciju vai citiem bojājumiem aicinām ziņot ''Ventspils Komunāla pārvalde'' oficiālajā www.facebook.com lapā, vai arī Pašvaldības policijai 28680808.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: