Čehijas hokeja Ekstralīgā divas neveiksmes piedzīvojusi Uvja Balinska pārstāvētā Bili Tygri komanda, bet pats ventspilnieks šobrīd ir ne viens viens no rezultatīvākiem savas komandas spēlētājs, bet arī punktiem bagātākais aizsargs visā līgā.

Vispirms viesos Dynamo Pardubice vārtsargu neizdevās pārspēt nedz pamatlaikā, nedz pagarinājumā, un galu galā tika piedzīvots zaudējums 0:1. Nedēļas vidū savā laukumā tīģeri tikās ar turnīra tabulā krietni zemāk esošo HC Energie, un atkal pamatlaikā uzvarētājus noskaidrot nesanāca. Balinskis un kolēģi trīs reizes izvirzījās vadībā, tomēr viesi ikreiz prata panākt izlīdzinājumu, turklāt 3:3 panāca pašās mača beigās. Viesi bija veiksmīgāki arī pēcspēles metienu sērijā, liekot Bili Tygri otro reizi pēc kārtas samierināties vien ar punktu.

Ventspilnieks šajos mačos pie rezultativitātes punktiem netika, bet otrajā spēlē iekrāt pozitīvu lietderības koeficientu +2. Balinskis 11 mačos jau pamanījies iekrāt astoņus rezultativitātes punktus (3 vārti, 5 piespēles), kas ir dalīts labākais rādītājs komandā un labākais rādītājs līgā aizsargu konkurencē. Tāpat viņš nopelnījis desmit soda minūtes, bet kopīgais lietderības rādītājs ir +1.

Situācija turnīra tabulā šobrīd ir ļoti blīva, jo, piemēram, sestajā vietā esošais Balinska klubs no līderiem atpaliek tikai par četriem punktiem, bet no priekšpēdējās vietas to šķir seši. Tiesa, komandas nav aizvadījušas vienādu skaitu spēļu.

Jau šodien Bili Tygri komanda aizvadīs nākamo spēli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: