Veiksmīgi noslēdzoties publiskajai izsolei par augošo koku ciršanas tiesībām Ventspilī, vairākās vietās pilsētā tiks veikti pamežu sakopšanas darbi, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Lai gādātu par sakoptu un tīru Ventspils pilsētas ainavu, tiks veikti pamežu teritorijas sakopšanas darbi Saules ielā 149, Bangu ielā 1, Bangu ielā 2, Selgas ielā 10, Kolkas ielā 30, Kolkas ielā 33 un Ostas mežā 1. Nepieciešamo darbu veikšanai ir saņemta Valsts meža dienesta un Dabas aizsardzības pārvaldes atļauja, kas tiek izdota, pamatojoties uz meža apsaimniekošanas plānu, kuru sagatavo profesionāli meža speciālisti. Kopšanas darbu ietvaros tiek izzāģēti bīstamie un bojātie koki un krūmi, lai gādātu par iedzīvotāju drošību pastaigu laikā.

Pilsētas koku un krūmu kopšanas darbi dažādās pilsētas ielās, skvēros, parkos, kapu teritorijās un mežos tiek veikti līdz 15. aprīlim, kad oficiāli iestājas putnu ligzdošanas laiks un visi kopšanas darbi ir jāpārtrauc.

Iedzīvotājiem ir iespēja palīdzēt organizēt pilsētvides sakārtošanas darbus, ziņojot par apgāztiem, nolūzušiem kokiem un lieliem koku zariem, p/i ''Komunālā pārvalde'' tālr.: 63624269 darba laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: