Ir uzsākti būvdarbi objektā ''Pērkoņu ielas pārbūve posmā no Zvaigžņu ielas līdz iebrauktuvei uz pansionātu ''Selga'', Ventspilī.''. Ielas pārbūves realizācijas darbi Pērkoņu ielā tiks īstenoti pavisam trīs būvniecības kārtās.

Pirmajā un otrajā būvniecības kārtā tiek paredzēts veikt esošā asfalta seguma brauktuves virskārtas demontāžu, veicot brauktuves nestspējas paaugstināšanu ar jaunu asfaltbetona kārtas izbūvi, sabiedriskā transporta pieturvietu pārbūvi, esošā paviljona demontāžu, tā vietā uzstādot jaunu paviljonu, atkritumu urnu un atpūtas soliņu, kā arī veikt virszemes ūdens novadīšanas sistēmas sakārtošanu un teritorijas apzaļumošanu.

Savukārt 3. būvniecības kārtā tiks veikta bruģakmens seguma gājēju ietves izbūve, apvienojot to ar velobraucēju celiņu, no auto stāvlaukuma līdz iebrauktuvei uz pansionātu ''Selga''. Pārbūves darbu ietvaros tiks arī veikta jauna ielas apgaismojuma izbūve ar mūsdienīgiem un energoefektīviem LED gaismekļiem.

Ielas pārbūves darbi norisināsies līdz nākamā gada maijam, ieskaitot ziemas tehnoloģisko pārtraukumu. Būvniecības laikā tiks ierobežota transportlīdzekļu kustība.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: