Ventspils brīvostas pārvalde ir saņēmusi informāciju, ka vienam no Tehniskās nodaļas darbiniekiem laboratoriski apstiprināta inficēšanās ar vīrusu Covid-19. Ir apzināts darbinieka tiešo kontaktpersonu loks, kam noteikta karantīna, un pārvaldes administratīvajā ēkā Jāņa ielā 19 ieviesti papildus drošības pasākumi.

Darbinieks, kuram konstatēta inficēšanās ar vīrusu Covid-19, strādā Ventspils brīvostas pārvaldes administratīvajā ēkā Jāņa ielā 19. Šobrīd jau ir apzināts to kontaktpersonu loks, kam ir noteikta obligāta karantīna. Vienlaikus, lai novērstu riskus vīrusa izplatībai, tiks veiktas izmaiņas darba organizācijā, darbiniekiem, kas strādā Jāņa ielā 19, darba pienākumus iespēju robežās veicot attālināti. Apmeklētāju pieņemšana pagaidām Jāņa ielā 19 būs aizliegta.

Vienlaikus brīvostas pārvalde uzsver, ka ierobežojumi nekādi neietekmēs kuģu satiksmes organizēšanu ostā. Jau pirms divām nedēļām Ventspils brīvostas pārvaldes vadība nolēma atjaunot pastiprinātus drošības pasākumus Ostas kapteiņa dienestā, tāpēc augstākminētais saslimšanas gadījums šo dienestu nekādi neietekmē.   

Tāpat pieņemts lēmums no 19. oktobra pārtraukt pasažieru vadāšanu ar ekskursiju kuģīti ''Hercogs Jēkabs'' un tūristu uzņemšanu Ventspils brīvostas pārvaldes apsaimniekotajās Ovišu, Užavas un Akmeņraga bākās.  

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -3
    peace 19.10.2020, 12:35:12

    Vīruss nešķiro. Vai brīvostas pārvaldes darbinieki lietoja maskas kopīgu sapulču laikā, vai tās bija organizētas virtuālā vidē?

    Vai tika veikta regulāra telpu un virsmu, tai skaitā inventāra un darba aprīkojuma, tīrīšanu un dezinfekciju, īpašu uzmanību pievēršot virsmām un priekšmetiem, ar kuriem cilvēki bieži saskaras (piemēram, durvju rokturi, galdu virsmas, krēslu roku balsti, virsmas tualetēs, krāni) ?

  • -10
    Latvija pāri visām! 19.10.2020, 13:22:32

    Ierosinu konkursu par labākajiem ieteikumiem cīņā ar vīrusu.
    Galvenā balva - bezmaksas testēšana teltī pie slimnīcas.)

    Mazgājiet savus matus un savus mājdzīvniekus - 80% spirtā vai dezinfekcijas šķīdumā, noteikti
    izsekojiet savu suņu un kaķu kontaktus. Nelaidiet tos pagrabos tikties ar žurciņām.
    Uzšujiet tiem īpašas maskas.
    Vīruss ir ļoti bīstams jūsu mazajiem draudziņiem.

  • -7
    Latvija pāri visām! 19.10.2020, 21:09:16

    VISA kovidlas AFĒRA ir uzbūvēta uz NELIKUMĪGIEM pamatiem.
    Oviedo konvencija par medicīnu un bioētiku tiek pārkāpta - uzspiežot obligātas maskas, testus un vakcīnu bez iesaistītās personas brīvas piekrišanas. Tas ir VIENNOZĪMĪGI.

    Savukārt starptautiskas ārstu izmeklēšanas komisijas skeptiskie secinājumi par testiem un masveida testēšanu, pakļauj aizdomām pašu šīs afēras pseidomedicīnisko pamatu -
    tā saucamo bezsimptomātisko testēšanu par kovidlas slimniekiem.

  • -5
    Guntis6060 19.10.2020, 21:56:14

    Tie testi,ja arī ir kādi reāli arī nav 100 punkt ka īsti.Kaut kur internetā viens čalis dalījās ,ka atgriežoties no ārzemēm vienā labaratorijā pateica ka pozitīvs rezultāts,taču šis aizgāja uz citu veikt un tur negatīvu pasaka.Secinājums tad kāds? :D

  • -7
    Latvija pāri visām! 19.10.2020, 23:07:50

    Secinājums (un praktisks pielietojums) - pēc pozitīva testa jāiet uz citu laboratoriju, vajadzības gadījumā vēl uz citu utt, līdz dabūjat sev vēlamo - negatīvo rezultātu.)

  • 0
    LV 20.10.2020, 08:11:03

    Kas kasē, kas maciņā – cik pelna lielās slimnīcas un to vadītāji 

    https://www.delfi.lv/news/national/politics/kas-kase-kas-macina-cik-pelna-lielas-slimnicas-un-to-vaditaji.d?id=52574593

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: