Ventspilis pilsētas svētku“700+30” ietvaros, uz svētku skatuves Reņķa dārzā šodien tika apbalvoti sakoptāko, skaistāko un interesantāko piemājas teritorijas īpašnieki konkursā “Pilsētas rota 2020”.

1. vietu apbalvojumu konkursā „Pilsētas Rota 2020” saņēma Jaunozolu ģimene, Imulas ielā 32. Jaunozolu ģimene balvā saņēma Ventspils pilsētas domes atzinības rakstu un pie mājas sienas stiprināmu plāksnīti, ar apliecinājumu par skaistāko dārzu 2020. gadā, kā arī Weber firmas grilu Original Kettle E-5730, un dāvanu no Ventspils pilsētas - dāvanu karti ''Latvijas Valsts meži'' Popes kokaudzētavā.

2. vieta Riekstiņu ģimenei, Vārves ielā 32. Riekstiņu ģimenei dārza piknikam tika pasniegts Weber firmas grils Classic Kettle un Ventspils pilsēta ģimenei dāvā dāvanu karti ''Latvijas Valsts meži'' Popes kokaudzētavā.

3. vieta Krūžu ģimenei Dīķu ielā 22. Balvā tika piešķirta Weber firmas grils Smokey Joe Premium, kā arī dāvana no Ventspils pilsētas - dāvanu karti ''Latvijas Valsts meži'' Popes kokaudzētavā.

Pavisam kopā tika noteikti 80 labākie dārzi, kuri saņēma arī īpašas pateicības kartiņas no Ventspils pašvaldības par ieguldījumu daudzveidīgas un sakoptas pilsētvides veidošanā. Desmit pašu pievilcīgāko pilsētas dārzu īpašnieki iegūs tiesības no viena īpašuma divām personām, bet pārējie 70 no viena īpašuma vienai personai doties apmaksātā vienas dienas ekskursijā, kura tiks rīkota 15. augustā, maršrutā Ventspils - Kuldīga - Saldus - Blīdene - Ventspils.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: