Saskaņā ar saistošajiem noteikumiem Nr.7 „ Ventspils pilsētas teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas noteikumi” privāto zemju un piemājas dārzu īpašnieki tiek aicināti sakopt savas teritorijas, pievēršot uzmanību apstādījumos esošo koku zaru stāvoklim.

Apsekojot pilsētu, pašvaldības iestāde “Komunālā pārvalde” vairākās teritorijās ir novērojusi bīstamus un nokaltušus koku zarus privātās teritorijās, kuri liecas pāri uz gājēju un velobraucēju celiņiem radot bīstamas situācijas, koka zariem lūztot. Tādēļ pašvaldības iestāde aicina sakopt savus privātīpašumus, īpašu uzmanību, pievēršot dzīvžogiem un citiem apstādījumiem – tie nedrīkst sazarot uz veloceliņiem, gājēju ietvēm, brauktuvēm, kā arī apgrūtināt satiksmes pārskatāmību ielu krustojumos.

Par bīstamiem vai satiksmes drošību apdraudošiem kokiem vai koku zariem iedzīvotāji aicināti ziņot, zvanot uz p/i “Komunālā pārvalde” pa tālr.: 63624269, savukārt ārpus darba laika ir iespējams sazināties ar pilsētas apkalpojošo dienestu SIA “Galantus” 26479639.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: