Francijas spēcīgākā čempionāta komanda ''Bordeaux'' otrdien ieradusies Latvijā, gatavojoties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlei pret "Ventspils" vienību. Bordo vienība atbraukusi 21 spēlētāja sastāvā.

''Ventspils'' kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā tikās ar Albānijas čempionāta komandu Ģirokastras "Luftetari", pret kuru intrigu izbeidza jau pirmajā spēlē, kurā savā laukumā pirmajā puslaikā iesita piecus vārtus un galarezultātā svinēja graujošu uzvaru ar 5:0. Viesos Kurzemes komanda, izmantojot pretinieku briesmīgu spēli savu vārtu tuvumā, izrāva neizšķirtu 3:3 un droši iesoļojo nākamajā kārtā.

Pārvarot pirmo kārtu, "Ventspils" ieguva iespēju tikt pie īstiem futbola svētkiem, jo otrajā kārtā Latvijas vienībai pretim stāsies pazīstamais Francijas klubs ''Bordeaux'', pirmo maču vienībām šajā ceturtdienā aizvadot Ventspilī.

Uz Latviju gan nav atbraucis Senegālas izlases pamatsastāva labās malas aizsargs Jusufs Sabalī. 2013. gadā viņš ar Francijas izlasi kļuva par pasaules kausa U20 vecuma grupā ieguvēju, bet pērn debitēja Senegālas izlasē un šovasar startēja pasaules kausā pieaugušajiem. Viņš palīdzēja Senegālai pirmajās divās pasaules kausa spēlēs pret Poliju un Japānu, tomēr dueli pret Kolumbiju nespēja noslēgt traumas dēļ. Tāpat ierindā nav komandas pēdējās sezonas lielākajai zvaigznei, brazīlieša Malkoma, kurš jau par 41 miljonu eiro pārcēlies uz slaveno "Barcelona".

Tāpat ceturtdien "Bordeaux" komandai nepalīdzēs arī patāli rezervisti Teo Pellnārs (malējais aizsargs) un Aleksandrs Mendī (uzbrucējs). Līdzi nav paņemts arī malējais uzbrucējs Žonatans Kafu, kurš pirms gada tika nopirkts par 7,5 miljoniem, un centra aizsargs Vukašins Jovanovičs, jo šiem abiem futbolistiem meklē jaunus klubus. Tomēr sastāvā negaidīti ir iekļauts labākais centra aizsargs Pablu, kurš ir ļoti tuvu 12 miljonus vērtai pārejai uz Krievijas vienību "Krasnodar".

Mača sākums Olimpiskajā centrā ''Ventspils'' ceturtdien pulksten 17:45

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: