Šorīt apgāzusies pie Vidumupītes strūklakas novietotā Govju parādes dalībniece Atmosfēriskā strūklakas govs.

Otrdienas rītā gotiņa pie strūklakas nevis stāvēja uz visām četrām, bet gan gulēja uz sāna. Ziņu par negadījumu atbildīgajiem dienestiem savā minoblogu vietnes Twitter kontā ierakstīja tā lietotājs @R31n5t0rm (viņš arī Andris), pievienojot arī fotoattēlu. Vēl pēc kāda laika viņš darīja zināmu, ka pie gotiņas ieradušies glābēji un mākslas darbs lēnām atkal ceļas kājās. Drīz vien viss tika savests kārtībā.

Ventspils pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" direktora vietnieks Edgars Puriņš skaidro, ka mākslinieces idejas risinājums - gotiņa uz plosta - nav bijis tehniski izdevies. Sākoties lietavām, ūdens līmenis Vidumupītē cēlies un gotiņa sākusi grimt. "Mēs noņēmām visu lieko, un tagad gotiņa atkal peld uz plosta," informēja Puriņš.

Par tīšu ļaunprātību šajā gadījumā ziņu nav, bet ventasbalss.lv jau informēja, ka īsi pēc Govju parādes atklāšanas tika apskādēti divi tās objekti. Kāds bija atstājis autogrāfu uz uz gotiņas Barības ķēde, kas atrodas Talsu un Lidotāju ielas krustojumā , bet Lielajā laukumā Grānātu govs bija palikusi bez granātābola uz raga.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: