FK Ventspils spēlētāji pārbaudes mačā ar 4:0 apspēlēja Kazaņas Rubin jauno maiņu. Ventspilnieku rindās debitēja japāņu uzbrucējs Jasuke Saito un eksjelgavnieks Vladislavs Kozlovs.

Rubin dublieru komanda Ventspilī aizvada treniņnometni un Līgo dienā jau tikās ar FK Ventspils otro komandu, piedzīvojot zaudējumu 0:1. Ventspilnieki pamatspēki viesus no Tatarstānas apspēlēja pārliecinošāk, katrā puslaikā laukumā sūtot atšķirīgu vienpadsmitnieku. Pirmajā puslaikā laukuma saimnieku rindās debitēja Kozlovs un Saito, kā arī tika vērtēts kāds vidējās līnijas spēlētājs.

Abi uzbrucēji darbojās centīgi, tomēr produktīvāks sniegums padevās japānim. Viņš pats pāris reizes atradās uzbrukuma smailē, bet jau kompensācijas laikā nokārtoja vārtu guvumu Federiko Martnesam, pēc pagara reida izdarot precīzu piespēli uz vārtu priekšu.

Tie bija ventspilnieku otrie vārti mačā, bet pirmos jau astotajā minūtē guva Maikls Tukura (pagājušajā sezonā bija izīrēts tieši Rubin). Pirmo sitienu no metriem 17 veica pārbaudāmais pussargs, vārtsargs bumbu atvairīja, bet Tukura pie tās bija pirmais un ar iespaidīgu sitienu raidīja vārtos. Otrajā puslaikā FK Ventspils sastāvā nekādu jaunumu nebija – laukumā devās pamatsastāva un dublieru mikslis, bet vārtos stājās Maksim Uvarenko. Svarīgākais jaunums bija slaidā aizsarga Mihaila Badjautdinovs, kurš sezonas pirmo pusi faktiski izlaida savainojuma dēļ, atgriešanās laukumā.

Tieši Badjautdinovs 52. minūtē panāca jau 3:0, pēc stūra sitiena ar galvu raidot bumbu vārtos. 65. minūtē efektīgs vārtu sanāca Pāvelam Hohlovam, kurš guva vārtus arī komandu pirmajā mačā. Jaunajam spēlētājam ne pārāk sekmīgi sanāca apstrādāt bumbu soda laukuma, taču bumba pa dīvainu trajektorija nonāca tieši pa sitiena, turklāt aizsargi jau vairs nespēja ventspilnieku traucēt. 

Šajā svētdienā ventspilnieki viesos tiksies ar virslīgas līderiem Daugavpils Daugavu, 14.jūlijā savā laukumā uzņmes Spartaku, bet 17. jūlijā Čempionu līgas mačā izbraukumā tiksies ar Norvēģijas Molde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: