Par pirmo komandas sastāva papildinājumu ziņo basketbola klubs Ventspils – Kurzemes kluba krāsas nākamajās divās sezonās atkal aizstāvēs Akselis Vairogs.

Akselis Vairogs gandarīts par panākto vienošanos ar BK „Ventspils” un ar nepacietību gaida sezonas sākumu: „BK „Ventspils” vienmēr esmu uzskatījis par augsta līmeņa komandu, bet Ventspils pilsētu par savām mājām. Tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēšu atkal doties laukumā dzeltenās krāsas spēlētāja formā, savu līdzjutēju priekšā”.

Vairogu Ventspils līdzjutēji ir iecīnījuši par atdevi, cīņas sparu un vēlmi uzvarēt. To vēlreiz apstiprina arī pats spēlētājs, sakot, ka visai komandai ir jāskatās vienā virzienā. Tikai tā, visiem kopā, iespējams tikt pie spēles prieka un uzvarām. Runājot par komandas galveno treneri Robertu Štelmaheru, spēlētājs atzīmēja, ka viņam iepaticies trenera vadmotīvs. „Izlasīju, ka treneris savai komandai uzstādīs šādu uzdevumu - uzvarēs tā komanda, kura savā grozā ielaidīs mazāk punktus, nevis tā, kura visvairāk iemetīs. Es domāju tāpat un priecājos, ka šajā virzienā mums domas pilnībā sakrīt. Neslēpšu, ka Roberta Štelmahera piesaistīšana galvenā trenera amatam „Ventspils” komandai man bija kā papildus motivācija atgriezties”.

Akselis Vairogs ir Basketbola kluba „Ventspils” internāta audzēknis un savu karjeru uzsācis „Ventspils augstskolas” komandā. Vēlāk tiek iekļauts Basketbola kluba „Ventspils” sastāvā un kopā ar komandu izcīna divus Latvijas čempionu titulus.

Savas karjeras laikā Vairogs ir spēlējis BK „Valmiera/Lāčplēša alus” sastāvā, devies viesspēlētāja gaitās uz Francijas B divīzijas klubu „JSA Bordeaux Basket”, bet pagājušo sezonu aizvadīja Polijas klubā WKS „Slask”.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: