Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pieminot jūras dzelmē mieru radušos

Kara laikā sabombardētajos kuģos, kuros bēgļi devās meklēt patvērumu uz citām zemēm, dzīvības zaudēja simtiem cilvēku, jūras dzelme katru gadu ierauj sevī kādu neuzmanīgu peldētāju, iet bojā zvejnieki un jūrnieki. Viņu godināšanai Jūras svētku diena sāksies ar piemiņas brīdi pie pieminekļa Jūrniekiem un zvejniekiem, kuru kaps jūras dzelme.

Konkurss Ventas zivs atjaunots

Ventas Balss vecā, labā tradīcija – makšķernieku konkurss Ventas zivs –ir atgriezies. Aicinām makšķerniekus pieteikt lomus.


2.lpp.Viedoklis: „Bļēņojas”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Otrdien Rīgā Vērmanes dārzā pirmo reizi bija paredzēts atzīmēt Latvijas armijas 93. gadadienu, kas pēc žurnālistu teiktā, bijis ļoti slikti apmeklēts un tādēļ neizdevies. Aizsardzības ministrs Artis Pabriks pauž sašutumu par medijos lasīto. Žēl, ka ziņās cenšas atainot armijas dzimšanas dienu kā maz apmeklētu pasākumu, teicis ministrs. Tādējādi tiekot noniecināts pasākums, un ministrs vaicā, kam tas ir izdevīgi.»

3.lpp.

Muzeja eksponāts ar bagātu vēsturi

Sestdien, Jūras svētkos, zvejas kuģis Grots krastā nogādās savu pēdējo, jau simbolisko, lomu. SIA Verģi vadība un kuģa komanda svinīgi nodos uzticamo darbarūķi Ventspils muzejam.

Izzog valsts mežu

Ances mežos konstatēta nelegāla koku izciršana 22 ha lielā platībā. Aprēķinātais kaitējums sasniedz gandrīz 70 tūkstošus latus. Koku zagšana notikusi Latvijas valsts mežu īpašumā. Likumsargi šobrīd noskaidro vainīgos.


4.lpp. Ziņas. Reklāma.

5.lpp. Ziņas. Reklāma.

6.lpp. Sports. Startējušas Trīs bumbu spēles

Ar NJ minifutbola sacensībām sācies otrais Olimpiskā centra VentspilsTrīs bumbu spēļu cēliens. Pirmās dienas 16 aizvadītajās spēlēs valdīja īpaši spraigas un sīvas cīņas, kurās kaut ko prognozēt īsti nebija iespējams.

Rodeo izvirzās līderos

Latvijas motokrosa čempionātā notikusi līderu maiņa, jo, pateicoties lieliskām ceturtā posma sacensībām, kurās motokluba Rodeo braucēji nostartēja tuvu savu maksimālo spēju robežai, viņi izvirzījušies tā vadībā.


7.lpp. Dzīvesziņa. Pārdabiskas spējas iegūst kritiskās situācijās

Gaišredzība, psihokinēze un pieredze, kas rodas, kādam mirstot, saistītas ar parapsiholoģiju. To dēvē par zinātni, kas iet tālāk par psiholoģiju. Par parapsiholoģijas izpausmēm ikdienā stāsta Sokrāta tautskolas pasniedzējs Dainis Ozoliņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: