Olimpiskais centrs „Ventspils” kļuvis par populāru treniņnometņu vietu. Arī šobrīd sporta bāzēs notiek treniņnometnes – līdz 14. jūlijam Ventspilī viesojas U-14 izlases tenisisti un Latvijas izlase bobslejā.

Latvijas bobsleja izlase Ventspilī trenējas jau septīto vasaru un šogad ieradušies 20 sportistu sastāvā. Treniņos sportisti izmanto stadionu, vieglatlētikas manēžu un svara zāli, lai uzlabotu fizisko sagatavotību. Kopā ar mūsu izlases sportistiem trenējas arī četri bobslejisti no Japānas. Sportisti bija ieradušies pieredzes apmaiņas nolūkos, jo viņiem treniņi notiek pēc citādākas sistēmas.

Šobrīd bobslejisti gatavojas jaunajai sezonai un plāno atgriezties Ventspilī atkal vēl šovasar augusta sākumā.

Pirmoreiz treniņnometni Olimpiskajā centrā „Ventspils” aizvada U-14 izlases tenisisti trenera Jāņa un Džema Viņķa pavadībā. Nometnes ietvaros Ventspilī viesojas 15 jaunieši vecumā no 11 līdz 15 gadiem. Kopā ar sportistiem no Rīgas, Jūrmalas un Daugavpils trenējas arī trīs ventspilnieki.

Diena sportistiem sākas ar rīta rosmi stadionā un pēc tam treniņi tiek aizvadīti tenisa kortos. Jaunieši tikko atgriezušies no Itālijas, kur startēja Eiropas komandas čempionātā. Pēc nometnes sportisti dosies uz Eiropas individuālo čempionātu Čehijā.

Treniņnometni Ventspilī izdevies noorganizēt, sadarbojoties ar Ventspils tenisa treneri A. Šteinhardu. Šobrīd tiek domāts par treniņnometnes organizēšanu Ventspilī arī ziemā, stāsta treneris J. Viņķis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: