Aizvadīts par labu tradīciju kļuvušais vīru turnīrs galda hokejā Tiem, kam pāri 30..., kas pirmo reizi notika 2008. gada februārī. Savukārt Popē notikušas novada skolēnu cīņas galda hokejā.

Foto no vīru turnīra

Vīru turnīrs pulcēja spēlētājus gados, kuri bērnībā spēlējuši uz krietni vienkāršākiem galdiem un šoreiz viņiem bija iespēja atcerēties, kā tas īsti bija. Spēlētāju neviltotu pārsteigumu un ovācijas izsauca iespēja uzspēlēt uz restaurēta retro hokeja galda, uz kura risinājās arī finālsērija.

Finālā mājinieks Aleksandrs Žernovojs ar rezultātu 4:2, 2:3p, 4:2, 3:1 pieveica kluba biedru Gunti Ernšteinu. Ciemiņš no Rīgas Egīls Belševics mazajā finālā uzvarēja ventspilnieku Rimantu Mironoviču un ieguva trešo vietu.

Popē šoreiz sacensības tika rīkotas 5.-9.klašu grupā. 1.-4.klase tiks pie spēlēšanas pēc mēneša. Priecē, ka samazinājusies agresīvā spēlēšana, netiek bojāts inventārs, bet valda savstarpēja sapratne un cieņa, kas liecina par kultūras līmeņa celšanos. Katrā galda hokeja turnīrā ir savs uzvarētājs, spēlētājs, kas izceļas uz kopējā fona.

Savulaik tādi bija brāļi Siliņi no Jūrkalnes. Popē iepriecināja brāļu Mareka un Rolanda Egļu spēle- azartiska, aizrautīga, ar atdevi. Rolands Egle nospēlēja 19 spēles bez zaudējumiem, finālā ar 4:1, 3:1 spraigā cīņā pieveicot brāli Mareku. .

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: