25. februāra vakarā Jūrkalnes tautas namā notika pasākums, kuru savā ziņā varētu uzskatīt kā turpinājumu tautas nama atklāšanai pēc rekonstrukcijas.

Par pagasta nākotni domājošā Jūrkalnes iniciatīvas grupa pasākuma dalībniekus rosināja veidot trīs darba grupas. Viena no tām diskutēja par piemērotāko risinājumu tautas nama otrā stāva telpu izmantošanai, otra - par Jūrkalnes kultūrvides attīstību, ņemot vērā esošos un plānotos objektus, kā arī ierobežotos finansu resursus. Savukārt, trešajā darba grupā tika runāts par risināmajām problēmām, lai sekmētu pagasta attīstību kopumā. 

Diskusiju rezultāti tiks izmantoti turpmākajām projektu iecerēm. Savukārt,  Jūrkalnes pagasta pārvaldei, tautas namam, pamatskolai un bibliotēkai tie palīdzēs sarunās ar pašvaldību, lai pamatotu savas iestādes budžeta līdzekļu nepieciešamību.

Pēc divu stundu darba visi pulcējās zālē, kur darba grupu vadītāji  iepazīstināja pārējos ar diskusiju rezultātiem, pēc tam klātesošajiem koncertu sniedza Igo, piedaloties Jānim Strazdam un Žubīnei, bet pēc koncerta tautas nama otrā stāva zālē tika atklāta Gitas Straustiņas fotoizstāde, kuru interesentiem būs iespēja apskatīt vēl vismaz mēnesi.

ventspilsnovads.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: