Sestdien Ledus hallē tiks aizsākts galda hokeja turnīrs ģimenēm – pulksten 11 startēs sacensību „ Mamma, tētis un es” 1. posms.

Sacensībās var piedalīties ģimenes trīs cilvēku sastāvā, kur bērnam jābūt vismaz 7 gadus vecam. Izspēles sistēma ir pavisam vienkārša – ģimenes spēlē katra ar katru. Katrs no ģimenes dalībniekiem izspēlē 5 minūšu minispēli ar katru otras ģimenes dalībnieku, tādējādi sanāk, ka spēles garums ir 15 minūtes. Saskaitot uzvaras un punktus, tiek noteikta labākā ģimene.

Posma uzvarētāji saņems kausu, kā arī Olimpiskā centra „ Ventspils” Ūdens Piedzīvojumu parka ieejas kartes. Otrās vietas ieguvēji iegūs Ledus halles slidotavas apmeklējumu, bet trešās vietas ieguvēji Kino Rio ieejas biļetes uz kinoteātri.

Otrais posms notiks 2012. gada 17. martā pēc kura tiks noskaidrota labākā galda hokeja turnīra „ Mamma, tētis un es” ģimene un uzvarētāji savā īpašumā saņems galda hokeja spēles „Stiga” oriģinālo laukumu.

Šāda veida sacensības Ventspilī notiks pirmo reizi, tādēļ ģimenes aicinātas pieteikties. Papildus informācijai zvanīt sacensību organizatoram Dainim Zariņam tālr. 29223665. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: