Šova OKartes Skatuve dalībnieki – arī grupa „4 vēji” gada nogalē dosies tūrē uz lielākajām Latvijas pilsētām pie saviem faniem un atbalstītājiem. Tūre noslēgsies ar koncertu Olimpiskajā centrā „Ventspils” 29. decembrī.

Grupas „4Vēji”, „T-Band”, „nu un” un „Jātnieki” uzstāsies pilnā sastāvā, bet grupa „Kā viens” koncerttūrē nolēmuši doties kā duets – savus atbalstītājus priecēs Inga Karpiča un Ivars Kļaviņš. Grupa „Zvaigžņu Zagļi” koncertēs trijātā – uz skatuves visās pilsētās kāps grupas kodols Marta Ritova, Kikī Pāže un Gints Cālītis.

„OKartes Skatuves koncertu Ventspilī es gaidu gan ar satraukumu, gan prieku, jo tā būs iespēja „4Vēju” līdzjutējiem pateikt paldies par atbalstu un kopā pārdzīvoto. Ne tikai es, bet visi mani tuvinieki, draugi un atbalstītāji ar nepacietību gaida šo koncertu. Ļoti ceru,ka viss izdosies lieliski,jo savādāk nemaz nevar būt! Un šī būs lieliska iespēja „OKartes Skatuves” dalībniekiem redzēt skaisto Ventspili ziemā,” saka ventspilniece, grupas „4Vēji” dalībniece Madara Grēgere.

Grupas „nu un” dalībnieks Nauris Brikmanis atzīst, ka viņš visvairāk gaida koncertus Valmierā un Ventspilī, jo šova laikā grupa „nu un” šajās pilsētās jau koncertēja un publika viņus uzņēma ar milzīgām ovācijām.


Pirms koncerta būs iespēja satikt pašus dalībniekus, fotografēties ar viņiem, iegūt autogrāfus.

Koncerti notiks:

  • Valmierā 26.decembrī, Vidzemes Olimpiskajā centrā, sākums 19:00

  • Jelgavā 27.decembrī, Zemgales Olimpiskajā centrā,sākums 19:00

  • Liepājā 28.decembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā, sākums 19:00

  • Ventspilī 29.decembrī, Olimpiskajā centrā Ventspils, sākums 19:00

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: