FK Ventspils futbolisti valsts čempionāta pēdējā kārtā cīnījās neizšķirti ar Skonto komandu 0:0, ar ko pietika, lai nodrošinātu kluba vēsturē ceturto čempionu titulu.

Apskati foto!

Lai gan rīdziniekiem šis mačs neko vairs neizšķīra, komanda spēlēja apņēmīgi un neko dāvināt kurzemniekiem netaisījās. Ar bumbu vairāk gan darbojās ventspilnieki, taču ar bīstamu momentu veidošanu pārāk labi neklājās. Puslaika vidū lieliska iespēja atklāt rezultātu bija Jevgeņijam Kosmačovam, tomēr bumba lidoja vārtiem garām. Laiku pa laikam karsti gāja arī pie ventspilnieku soda laukuma, bet bumbu vārtos nespēja dabūt arī viesi – 0:0 pēc pirmā puslaika.

Otro krietni apņēmīgāk iesāka viesi, un bija jūtams, ka laukuma saimnieki īsti netiek galā ar uztraukumu. Par laimi, vārtos Skonto aktivitāte nepārvētās, bet puslaika vidū iniciatīvu jau pārņēma mājinieki. FK Ventspils futbolisti arī izveidoja pāris visai labus momentus, bet tiem allaž bija viena un tā pati vaina – noslēdzošais sitiens nesanāca.

Interesanti, ka tuvojoties mača beigām Skonto komanda nenometa apgriezienus, bet, gluži pretēja, nekavējās ar bumbas ievadīšanu spēlē un nogādāšanu ventspilnieku laukuma pusē. Tomēr nedz 90 spēles minūtēs, nedz četrās kompensācijas minūtēs vārti gūti netika, bet mums jau arī nevajadzēja – punkts turnīra tabulā garantēja pirmo vietu un pie tā arī izdevās tikt!

FK Ventspils Latvijas čempionātā triumfēja ceturto reizi kluba vēsturē!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: