Laikraksta «Ventas Balss» sestdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

 1.lpp.

Aizsagbarjeras traucē biznesam

Ugāles pagasta iedzīvotāji ir neapmierināti ar autošosejas Ventspils-Rīga rekonstrukcijas risinājumiem. Tie skādē gan iedzīvotājiem, gan uzņēmējiem, negatīvi ietekmējot arī satiksmes drošību.

Lāčplēša dienu atzīmē ar peldi jūrā

Latvijas ziemas peldētāji Lāčplēša dienu atzīmēja ar ziemīgu peldi. Ventspils roņi pulcējās Zilā karoga pludmalē, lai precīzi 11.11.2011. plkst. 11.11. ienirtu Baltijas jūras viļņos.

2.lpp. Viedoklis»: «Nekrologs «hipenei»», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Vilks paziņojis, ka aptuveni pēc 40 dienām Latvija atgūs savu finansiālo neatkarību. Savdabīgi – finansiālā neatkarība ar 3,08 miljardu latu lielu parādu.»

3.lpp.

Par bīstamo jāziņo

Konstatējot dzīvībai bīstamā akrilskābes nitrila noplūdi, SIA Ventamonjs serviss darbinieki rīkojušies bezatbildīgi, jo nav ziņojuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam, uzskata Ventspils reģionālās vides pārvaldes pārvaldes pārstāve Anna Adamsone. Pretējās domās ir Ventamonjaka servisa valdes priekšsēdētājs Arnis Janvars.

4.lpp. Kriminālziņas

Klīst baumas par slepkavu–maniaku

Pilsētā klīst baumas, ka Ventspilī uzdarbojas slepkava–maniaks, un esot jau sadurti pieci cilvēki. Policija uzsver, ka šīs baumas ir nepamatotas.

Par jauno virsprokuroru kļūst Arnis Lecis

Ventspils prokuratūras vadībā notikušas izmaiņas – Maruta Kantmane devusies pensijā un viņas vietā par virsprokuroru apstiprināts Arnis Lecis.

Pašvaldības policijai divas jaunas automašīnas

Lāčplēša dienā Ventspils pilsētas mērs Aivars Lembergs pašvaldības policijas darbinieku rīcībā nodeva divas VW Caddy automašīnas, kuras turpmāk tiks izmantotas patrulēšanai pilsētas ielās.

5.-6.lpp. TV programma

7.lpp. Dzīvesziņa

Bailes ir mūsu iztēles auglis

«Cilvēki baidās no visa. Nav lietu, no kurām nebaidās,» saka Sokrata Tautas skolas lektors fiziķis un filozofs Dainis Ozoliņš. Kopā ar viņu mēģinājām izprast, kā psihiskajam stāvoklim, kam raksturīgs satraukums, nemiers un nospiestība saistībā ar iespējamām vai paredzamām briesmām vai nelaimi, iedot + zīmi.

Naudas maģijas noslēpimi

Viena no tēmām, par kuru cilvēki gaužas, ir nauda. Bieži tiek izteikts apgalvojums: «Man nav naudas!» vai «Es to nevaru atļauties!». Ko darīt, lai nauda turas makā un Visums palīdz dzīvot pārticībā,stāsta ekstrasense Sanita Sīkle.

8.lpp. Sports

Meiteņu futbols ir modē

«Agrāk nemaz nevarēju iedomāties, ka kādreiz nopietni spēlēšu futbolu. Atnācu, pamēģināju, un iepatikās,» stāsta Nastja Anohina, kas nu jau aizspēlējusies līdz Latvijas U17 valstsvienībai.

«Ekspresim» pirmais zaudējums

Neveiksmīgi aizvadot spēles otro un trešo ceturtdaļu, kurās Talsu basketbolistiem tika zaudēts ar 17 punktiem, sāpīgu neveiksmi Rietumu basketbola līgā cietuši mūsu Baltijas Ekspreša basketbolisti.

9.lpp. Reportāža: Lāčplēša diena – latviešu karavīra diena

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: