Arēnā Rīga notiks vienas no Eiropas lielākajām šā gada starptautiskajām spēkavīru sacensībām – Raimonda Bergmaņa kauss 2011, kas vienlaikus būs arī spēkavīru Čempionu līgas posms

Šajās sacensībās piedalīsies arī trīs Latvijas pārstāvji –ventspilnieks Mareks Leitis, Agris Kazeļņiks un Didzis Zariņš. Kā jau tas tradicionāli notiek spēkavīru sacensībās, arī šajās būs jāveic seši vingrinājumi. Pirmais būs Spēka trepe, kam tālāk sekos Ķerras stumšana, Vikinga prese, stafete, Nēši un tradicionālā akmeņu celšana. Mačos piedalīsies arī viens no pēdējo desmit gadu spēcīgākajiem atlētiem – Židrūns Savickis, kam pieder 40 dažādi pasaules rekordi. Tāpat uz starta izies arī šābrīža spēkavīru Čempionu līgas līderis kopvērtējumā Ervīns Katona no Serbijas.

Spēcīgu konkurenci mūsu spēkavīriem sastādīs vēl virkne citu sportistu, kā, piemēram, brits Lorenss Šalejs, beļģis Džimijs Laurejs, kanādietis Žans Fransuā Karons, igaunis Rauno Heinla, ukrainis Konstantīns Iļjins un citi. Sacensības notiks 19. novembrī, sākums plkst. 17. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: