UEFA Eiropas līgas trešās kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā FK Ventspils futbolisti savā laukumā ar 1:2 piekāpās Serbijas Cervena Zvezda, otros vārtus ielaižot pēdējās sekundēs.

Fotogrāfijas no spēles.

Lai gan par favorītiem tika uzskatīti viesi, mačs kopumā aizritēja līdzīgā cīņā, turklāt brīžiem vairāk pat uzbruka ventspilnieki. Jau pirmajām minūtēs Sergeja Podpalija komanda izveidoja bīstamus momentus, labi sita Eduards Višņakovs, taču desmitajā minūtē rezultātu atklāja viesi. 

Ātri vārti varēja likt domāt, ka tūlīt sekos vēl precīzu sitienu birums, taču nekas tāds nenotika. Uzbruka gan mūsējie, gan serbi, bet puslaika beigās ventspilniekiem pat izdevās panākt izlīdzinājumu. No vārtiem tāli bumbu izsita Aleksandrs Vlasovs, tā nonāca pie Višņakova, kurš no soda laukuma līnijas sita precīzi - 1:1! 

Otrā puslaika sākumā spēles ritējums nemainījas, bet tā vidū ventspilnieki jau vairāk sāka domāt par savu vārtu uzbrukumu un cerēja uz saviem pretuzbrukumiem. 78. minūtē ar tālu sitienu sāncenšu modrību pārbaudīja Oļegs Laizāns, arī pēdējās minūtēs bumba vairāk atradās sāncenšu laukuma pusē, taču pietrūka veiksmes gan izraut uzvaru, gan nosargāt neizšķirtu... Trešajā kompensācijas minūtē pēc stūra sitiena izspēles precīzi sita sarkano zvaigžņu debitants Bruno Mezenga - 1:2. 

Atbildes spēle Belgradā risināsies 4. augustā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: