Šodien plkst.15 Ventspilī, pļavā pie dziednieces Anitas Pukaļevas mājas, notiks partijas "Brīvība" dibināšanas sapulce.

Jau ziņots, ka ventspilniece Pukaļeva, kura pazīstama arī kā dziedniece Virsmāte, kopā ar domubiedriem dibinās partiju "Brīvība". Ja tauta būs nobalsojusi par 10.Saeimas atlaišanu, jaundibināmā partija šoruden plāno startēt arī ārkārtas Saeimas vēlēšanās.

Topošās partijas kodolu veidos dziednieces domubiedri, kuri pirmo reizi sapulcējušies jau 2009.gada 13.decembrī un kuriem nav vienaldzīgs Latvijas liktenis, pastāstīja Pukaļeva. Pati dziedniece gan Saeimas vēlēšanās neplānojot startēt. "Vai tad man trūkst, ko darīt?" viņa vaicā. Iespēja kandidēt vēlēšanās tikšot dota viņas domubiedriem. Tie esot pārsvarā gados jauni cilvēki no visas Latvijas, lielākoties tieši sievietes.

To, vai un cik vietas jaundibināmā partija varētu iegūt nākamajā Saeimā, Pukaļeva atteicās prognozēt.

Pēc Pukaļevas teiktā, astrologs Pāvels Globa esot paredzējis, ka Latvijas politikā parādīšoties gaišmataina sieviete, jaunāka par eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu, turklāt viņai būšot kāda saistība ar zirgiem. Dziedniece piebilda, ka viņas dabiskā matu krāsa ir blonda, viņa ir jaunāka par Vīķi-Freibergu, turklāt viņa dzimusi Zirga gadā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: