Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā aizvadīta Līgo kausa izcīņa svaru stieņu spiešanā guļus bez speciāla ekipējuma.

Kopumā uz starta stājās 74 stiprinieki no visas Latvijas un Lietuvas. Starp dalībniekiem bija arī trīs drosmīgas dāmas un par uzvarētāju kļuva Sandra Bileiše no Liepājas.

Vīriešiem par uzvarētājiem savās vecuma grupās kļuva Maksims Suščevskihs (Rīga), Ruslans Macola (Ventspils), Dainius Vežauskas (Lietuva), Antons Losevs (Ventspils), Staņislavs Miļevskis (Ventspils), Artis Šteins(Priekule), Gatis Bunclers (Ventspils), Aigars Jaņevičs (Rīga), Valerijs Ribakovs (Jelgava), Vjačeslavs Ļetļans (Rīga), Gints Pāvils (Kuldīga), Viesturs Eidemanis (Kuldīga), Židrunas Jakštas (Lietuva), Mārtiņš Apškalns (Kuldīga), Ivars Keretjānis (Liepāja), Eduards Saveļjevs (Rīga), Aldis Eglītis (Liepāja), Andris Grēbers (Liepāja), Normunds Sproģis (Kuldīga), Uģis Vācietis (Kuldīga) un Marks Daugavietis (Rīga).

Sacensībās uz starta izgāja 13 komandas un par uzvarētājiem kļuva Rīga „Strong”, kuri uz gadu savā īpašumā ieguva ceļojošo Līgo kausu. Otrajā vietā ierindojās liepājnieki, bet trešo vietu izcīnīja ventspilnieki.

Individuāli sacensību augstvērtīgāko rezultātu sasniedza Mārtiņš Apškalns, kurš pacēla 240 kilogramus.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: