Triobet Baltijas futbola līgas finālā FK Ventspils savā laukumā dramatiskā un ilgā pēcspēles sitienu sērijā piekāpās Skonto, tā nenosargājot pirms gada izcīnīto trofeju.

Apskati foto!

Abas komandas laukumā devās ja ne spēcīgākajā, tad ļoti tam pietuvinātā sastāvā gan, taču noskaņošanās cīņai gan bija atšķirīga – ja rīdzinieki jau no pirmajām minūtēm spēlēja apņēmīgi un enerģiski, tad mājinieki iesāka visai slinki. Laikam jau tieši motivācijas trūkums traucēja ventspilniekiem rādāt to spēli, kādu līdzjutēji bija pieraduši redzēt. Šoreiz komandai gāja, kā pa celmiem – daudz kļūdu piespēlēs, bumbas apstrādē un lēmumu pieņemšanā.

Komanda atmodās vien papildlaikā, kad nonāca zaudētājos 0:1... Najomi Šibamura otrajā papildlaika puslaikā pēc stūra sitiena panāca 1:1, bija vēl iespējas, taču tās palika neizmantotas. Tas nozīmēja, ka kausa ieguvēji noskaidrosies pēcspēles sitienu sērijā.

Tā izvērsās ļoti ilga un dramatiska. Laukuma saimnieki divas reizes varēja pielikt sērijai punktu, taču Oļegam Laizānam un Igoram Savčenkovam nepaveicās... Paveicās Skonto komandai, kas tad arī kļuva par Baltijas kausa ieguvēju, neļaujot FK Ventspils kļūt par pirmo divkārtējo šīs balvas ieguvēju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: