Latvijas futbola virslīgā FK Ventspils spēlētāji savā laukumā mačā ar Liepājas metalurgu jau 50. sekundē nonāca zaudētājos, bet atlikušajā laikā atspēlēties nespēja, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

Apskati foto!

Maču no laukuma centra ka liepājnieki, bet jau pēc minūtes uz to devās mājinieki - tāla Tomasa Tomašauska piespēle uz Genādiju Soloņicinu beidzās ar pieredzējušā liepājnieka nogāšanu, bet vēl pēc mirkļa Nerjuss Valskis sita bumbu vārtu apakšējā stūrī. Tik ātri nonākuši zaudētājos, ventspilnieki enerģiski metās atspēlēties, taču puslaika pirmajā daļā gandrīz vēlreiz bija spiesti meklēt bumbu sav;a tīklā - šoreiz pēc Valska sitiena bumba noglaudīja pārliktni. 

Puslaika turpinājumā iespaidīgs tālšāviens padevās Oļegam Laizānam, bet Frederiko Martiness nonāca vienatnē ar vārtsargu, bet Pāvels Šteinbors abās reizēs glāba metalurgus. To pašu liepājnieku vārtsargs paveica vēl dažās epizodēs, tā kļūstot par vienu no mača galvenajiem varoņiem. Otrajā puslaikā ventspilnieku stāvokli vēl pasliktināja Eduarda Suhanova noraidījums - par pēdējās cerības sodu... 

Mača beigu daļu laukuma saimnieki jau spēlēja ar trim aizsargiem, tomēr arī tas komandu neglāba no zaudējumu - jau desmito maču pēc kārtas ventspilnieki nespēj pieviekt liepājniekus, piedzīvojot sesto zaudējumu savstarpējās cīņās (vēl ir arī četri neizšķirti). Šajā sezonā virslīgā tas bija otrais zaudējums, un FK "Ventspils" joprojām saglabā līderpozīcijas. Mūsējo rēķinā 14 mačos iz 34 punkti, "Liepājas metalurgs" un "Daugava" 15 spēlēs izcīnījušas 31 punktu, bet "Skonto" - 14 spēlēs 26. 

Arī nākamie divi mači ventspilniekiem ir pret tiešajiem sāncenšiem - vispirms viesos ar daugavpiliešiem, tad savā laukumā rīdziniekiem. 

Sportacentrs.com video

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: