Līdz jūlija vidum Olimpiskajā centrā „Ventspils” treniņus aizvadīs Krievijas izlase daiļslidošanā.

Kopumā Olimpiskā centra bāzēs trenējas divdesmit sportisti, kas gatavojas 2014. gada ziemas Olimpiskajām spēlēm Sočos. Komandu pavada desmit treneru komanda.

Ventspilī treniņus aizvada Krievijas daiļslidošanas pirmais pāris - Jekaterina Bobrova un Dmitrijs Solovjovs. 2010./2011. gada sezonā viņi kļuva par Krievijas čempioniem un ieguva sudraba medaļu Eiropas čempionātā. No pazīstamākajiem pāriem Ventspilī trenējas arī junioru čempioni Ksenija Monko un Kirils Haļavins, 2010. gada Pasaules čempionāta finālisti Viktorija Siņicina un Ruslans Žiganšins.

Krievijas izlase daiļslidošanā Ventspilī treniņnometni aizvada jau otro reizi. Treniņi tiek aizvadīti ļoti intensīvi, karu dienu pa desmit stundām – astoņas stundas slidošana, pa vienai stundai horeogrāfija un fiziskās sagatavotības nodarbības.

Kā atzina fiziskās sagatavotības treneris Boris Drabkins, Ventspils par treniņnometni tika izvēlēta, jo Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzes ir kvalitatīvi augstā līmenī, un tās atrodas kompleksi. Tie ir priekšnosacījumi, lai treniņa process būtu maksimāli efektīvs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: