Sporta skolas Spars šāvēji veiksmīgi startējuši Liepājas rajona sporta skolas atklātajā čempionātā, kas risinājās Aizputē.

Dažādu iemeslu dēļ uz Aizputi ventspilnieki devās tikai četru šāvēju sastāvā, taču nelielais kolektīvs startēja atzīstami. Vingrinājumā ar pneimatisko šauteni uzvaru izcīnīja Georgs Dogadovs, kurš ar šaušanu nodarbojas apmēram gadu. Jaunajam sportistam šīs bija otrās sacensības un arī otrā zelta godalga, jo uzvarēt izdevās arī debijas reizē Tukumā.

 

Nedaudz līdz pirmajām trijniekam pietrūka Matīsam Milzeram, kurš ierindojās ceturtajā vietā, Jevgeņijs Černovs Aizputē bija piektais, bet Rūdis Zernevics – astotais. Treneris Sandis Zaltickis Ventas Balsijatzina, ka kopumā ir apmierināts ar sasniegto, jo audzēkņiem nav lielas pieredzes, turklāt arī inventāra ziņā sāncenši ir krietni pārāki.

 

Sporta skolas Spars šaušanas nodaļas divās grupās kopumā šobrīd trenējas ap 30 bērnu, kas laiku pa laikam arī startē kādās sacensībās. Zaltickis neslēpj, ka labprāt ar bērniem biežāk brauktu uz kādiem mačiem, jo tā būtu ļoti noderīga pieredze. Taču tā paša aprīkojuma trūkuma dēļ nav iespējams sacensībām kā nākas sagatavoties.

Nākamās lielās sacensības, kurām gatavojas ventspilnieki, ir Latvijas jaunatnes olimpiāde, kas šajā vasarā risināsies Jūrmalā. Ar lielu komandu uz šiem mačiem ventspilnieki nedosies, bet daži šāvēji mūsu pilsētu varētu pārstāvēt.


Foto: Jaunais strēlnieks Georgs Dogadovs un viņa treneris Sandis Zaltickis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: