Sporta skolas ''Spars'' vingrotājas uzrādījušas labus rezultātus tradicionālajās sacensībās ''Lieldienu kauss'' Liepājā, prestižajās Rumānijas ''Rising stars Trophy'' sacensībās Timišoāra un Latvijas izlases dalībniece Anna Grauda-Grote piedalījās Pasaules kausa sacensībās Turcijā.

Liepājā pulcējās vairāk kā 150 sportistes, no Viļņas, Kauņas, Klaipēdas, Rīgas, Daugavpils, Liepājas, tai skaitā arī 26 Sporta skolas Spars meitenes, vecuma grupā no 7 līdz 11 gadiem.
Jaunākajā, 1. sporta klasē 18. vieta Līvai Šikovai, 22. vieta Elzai Gruntmanei no 29. startējušam. 2. sporta klasē 8. vieta Aleksai Spodarikai no 22 sportistēm. 3. sporta klasē 11. vieta Paulai Grinšteinai un 16. vieta Renātei Naļivaiko no 44 sportistēm. 4. sporta klasē 11. vieta Veronikai Berežnajai no 34 sportistēm. 5. sporta klasē 5. vieta Lotei Braunai no 14 sportstēm.

Juniores un pre-juniores kopā ar Ungarijas, Grieķijas un Rumānijas vingrotājam piedalījās prestižajās Rumānijas Rising stars Trophy sacensībās Timišoāra. Ventspilnieces Deizija Rafelde, Alise Grosberga, Elīna Ābola un Darja Berestova komandu cīņā pre-juniorēm ieguva 2. vietu, daudzcīņā Elīnai bronzas medaļa, bet Deizijai 5. vieta. Otrajā sacensību dienā finālos uz rīkiem bronzas medaļa līdztekās Elīnai, 4. vieta uz baļķa un brīvajās kustībās. Deizijai bronza uz līdzsvara baļķa, 5. vieta līdztekās un 6. vieta brīvajās kustībās. Darjai koka medaļa atbalsta lēcienā. Juniorēm Elana Aleksandra Sviķe izcīnīja 8. vietu finālā uz līdztekām. Jāatzīmē ļoti masveidīgas un spraigas sacensībās vietējā čempionātā, ka arī mazo vingrotāju konkurencē, kur piedalījās ap 2000 dalībnieču dažādās vecuma pakāpēs.

Latvijas izlases dalībniece Anna Grauda-Grote piedalījās Pasaules kausa sacensībās Turcijā, gūstot vērtīgu pieredzi un uzlabojot savu sniegumu. Atbalsta lēcienā šoreiz 15. vieta, brīvajās kustībās 29. vieta un uz līdzsvara baļķa 38. vieta. Maijā sākumā Eiropas čempionāts un sezonas izskaņā eksāmeni izlaidumā klasē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: