Ventspils valstspilsētas pašvaldības Ekonomikas un budžeta komisijā izvērtēti Sporta pārvaldes izsludinātā sporta projektu finansēšanas atklātā konkursā saņemtie 39 projekti, kurā daļējai finansējuma piešķiršanai no Ventspils pašvaldības tika atbalstīti 34 iesniegtie sporta projekti EUR 16 400 apmērā.

Atbalstīti četri biedrības ''Ventspils tenisa klubs'' projekti par kopējo summu EUR 1900 un projekti paredz organizēt bērnu un jauniešu sacensības ''Latvijas Tenisa Savienības kausa izcīņa tenisā U-14 un U-18 vecuma grupā'', kā arī divas pieaugušo sacensības amatieriem.

Biedrībai ''Ventspils Olimpiskā cerība'' atbalstīti trīs projekta pieteikumi par kopējo summu EUR 1850. Atbalstīti projekti: starptautisks junioru futbola turnīrs ''Bespalov’s cup 2024'' un divi starptautiskie bērnu futbola turnīri ''Ventspils kauss 2024'' – U-8, U-10, U-11, U-12 vecuma grupām.

Biedrībai ''Triatlona klubs ''Ventspils'''' atbalstīts projekts ''Latvijas Kauss triatlonā Sprinta distancē'' par summu EUR 1200. Pasākums notiks Staldzenē un plānots, ka tajā piedalīsies 130 dalībnieki. Savukārt, projektam ''Ventspils Tautas Triatlons'' līdzfinansējums piešķirts EUR 300 apmērā.

Lai sekmētu veselīgu dzīvesveidu un mudinātu iedzīvotājus nodarboties ar fiziskām aktivitātēm brīvā dabā, atbalstīts biedrības ''Orientēšanās klubs ''Ziemeļkurzeme'' projekta pieteikums ''Ventspils Azimuts 2024'', piešķirot līdzfinansējumu EUR 550 un Latvijas Orientēšanas federācijas projekts ''Sprinto Kurzemes pavasarī'', piešķirot līdzfinansējumu EUR 550.

Biedrībai ''Ventspils kērlinga klubs'' atbalstīti pieci projekti par kopējo summu EUR 3100. Projekta ietvaros tiks organizētas divas starptautiskās un Ventspils valstspilsētas atklātās sacensības kērlingā, kā arī divas sacensības petankā.

Atbalstīti trīs Ventspils Tehnikuma iesniegtie projekti: ''Sporta spēļu turnīrs Ventspils un Ventspils novada vidusskolu grupām 2024'', projekts ''3×3 basketbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā jauniešiem 2024'' un projekts ''Pludmales volejbola turnīrs Ventspils vidusskolas grupas jauniešiem un jaunietēm 2024'' par kopējo summu EUR 400. 

Biedrības ''Ball for Society'' projekts ''Raita Silarāja kauss 3×3 basketbolā 2024'' atbalstīts ar līdzfinansējumu EUR 800 apmērā.

Biedrībai ''Attīstības platforma YOU+'' atbalstīts projekts ''Jura Neimaņa piemiņas turnīrs šahā'' par summu EUR 700, bet biedrības ''Ventspils Hokeja Savienības'' projekts ''HK Ventspils Vasaras Zibensturnīrs 2024'' atbalstīts ar EUR 900.

Atbalstot senioru sporta aktivitātes peldēšanā, piešķirts līdzfinansējums EUR 400  projekta ''Atvasaras relaks Ventspilī 2024''. Biedrībai ''Norūdīšanās un ziemas peldēšanas klubs ''Ventspils jūras lauvas'''' piešķirti EUR 300 pasākuma ''8.Ventspils atklātais ziemas peldētāju salidojums ''Ventspils Jūras lauvas'''' organizēšanai.

Jaunatnes peldēšanas sacensību organizēšanai atbalstīti četri biedrības ''EZERZEME'' projekti par kopējo summu EUR 1400.

Atbalstīts projekts ''Izskrien vai izbrauc ar velosipēdu Latvijas kontūru Ventspilī 2024.gada 18.novembrī'' par summu EUR 200. Projekta ietvaros interesenti izskries vai izbrauks ar velosipēdu Latvijas kontūru pa Ventspils ielām.

Biedrībai ''Ventspils boksa skola'' atbalstīti divi projekti par kopējo summu EUR 900.

Biedrībai ''Ventspils basketbola savienība'' atbalstīts projekts ''Basketvīruss'' ar līdzfinansējumu EUR 400.

Sacensību ''Latvijas jauniešu čempionāts pludmales volejbolā ''Ventspils posms'''', kuras organizē biedrība ''Ventspils pludmales volejbola klubs ''Bloks'''' atbalstītas ar līdzfinansējumu EUR 250. Biedrības ''Volejbola klubs ''Ventspils'''' projekts ''Ventspils kauss volejbolā 2024'' atbalstīts ar līdzfinansējumu EUR 300.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: