Lai novērtētu treneru un sporta darbinieku, entuziastu ieguldīto darbu, kopš 2008. gada ir iedibināta Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes gada atzinības piešķiršana sportā, kurā tiek atzīmēti Ventspils sportistu sasniegumi.

Ikviens aicināts izvirzīt kandidātus 2023. gada atzinības sportā piešķiršanai astoņās dažādās nominācijās – “Labākā sportiste”, “Labākais sportists”, “Labākais treneris”, “Cerība sportā”, ”Paraugs sportā”, “Gada labākā komanda sportā”, “Gada sporta seniors” un “Mūža ieguldījums sportā”.

Kandidātus iespējams izvirzīt līdz 2024. gada 3. janvārim Ventspils valstspilsētas domes Sporta pārvaldes Facebook kontā, interneta tīmekļvietnēs ventspils.lv un ventasbalss.lv komentāros pie šīs ziņas vai arī elektroniski sūtot e-pastu uz sporta.parvalde@ventspils.lv.

Sporta pārvalde atbilstoši nolikumam apkopos ieteikumus un iesniegs turpmākajai vērtēšanai Ventspils valstspilsētas pašvaldības Sporta komisijai, bet uzvarētājus noteiks Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komiteja.

Nominācijā “Ventspilnieku simpātija sportā” uzvarētājus noteiks tikai un vienīgi pašu iedzīvotāju balsojuma rezultāti.

Gada atzinība sportā 2023 pasniegšanas ceremonija notiks 2024. gada 8. februārī plkst. 18.00 koncertzālē “Latvija”.

Ar 2023.gada nozīmīgākajiem notikumiem sportā iespējams iepazīties ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    +Arājs 1488/2 22.12.2023, 18:28:46

    Ventspilniekiem vajadzīgs izvirzīt kandidātus tikia VIENĀ nominācijā- “Ventspilnieku simpātija sportā”.
    Pārējos lai izvirza tie paši,kuri vērtēs un noteiks uzvarētājus!
    Pietiek šo balagānu!

  • -6
    Katja 27.12.2023, 11:51:58

    Sportistu daudz, sasniegumi visiem - skaidrs, ka kāds būs neapmierināts, jo viņa nominētais pie balvas netiek.. Balva viena, visiem nominētajiem nesanāks.

    Tā vietā, lai atkal žēlotos par kaut kādu iedomātu situāciju, varētu labāk uzrakstīt, ka ir forši, ka Ventspilī ir tik daudz sportistu, tik daudz panākumu viņiem! Ik pa laikam pirms BK spēlēm kāds tiek sveikts! Būs grūti izvēlēties šo balvu saņēmējus.

  • 0
    Heinrich 03.01.2024, 15:28:25

    "Katja" laikam no vienas brigādes ar Martu Pe,Kristiānu un varbūt vēl kādu algotu patvaldības vaukšķi.
    Pēc manām domām,runa nav tikdaudz par panākumiembagātu sportistu kvantitāti,cik par pašu kandidātu izvirzīšanas un vērtēšanas kārtību.
    Nu kāda mārrutka pēc ierindas ventiņam būtu jāpiespēlē sava sportista kandidatūra tiem varturiem,kuri lems,kam būt un kam nebūt tam labākajam!Lai ak paši meklē piemērotākos un paši arī nolemj-jo,raugi,viņiem ir tas spēks un noteikšana.
    Ventspilnieku simpātija-jā,tur var izpausties.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: