Sporta pārvalde aicina ikvienu 2023. gadu noslēgt aktīvi, piedaloties tradicionālajā Vecgada skrējienā, 31. decembrī, plkst.11.00. Starts pie Olimpiskā centra “Ventspils”. Vecgada skrējiena ietvaros turpināsies ziedojumu akcija Valta Ziemaņa rehabilitācijai, kuram ir cerebrālā trieka un ierobežotas pārvietošanās iespējas.

Vecgada skrējiena tradīcijas iedibināja pirms vairāk kā 50 gadiem treneris Andrejs Dogadovs. Skrējiena dalībniekiem būs iespējams izvēlēties sev piemērotu distanci no 1 līdz 5 kilometriem bez laika kontroles, kā arī distances ar laika kontroli – sievietēm 3 km un vīriešiem 5 km. Apbalvoti tiks skrējēji, kas veiks distanci ar laika kontroli – sešas ātrākās sievietes 3 km un seši ātrākie vīrieši 5 km distancē. Pēc finiša skrējiena dalībnieki varēs baudīt karstu tēju un gardumus no sacensību organizatoriem.

Valta rehabilitācijai ziedot būs iespējams 31. decembrī Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola hallē īpaši izveidotā punktā vai arī ziedot uz biedrības “Ventspils Maratona klubs” Swedbank kontu nr. LV98HABA0551027726382.

Organizatori jau iepriekš saka lielu paldies visiem labajiem cilvēkiem, kuri ir jau ziedojuši un ziedos Valtiņa atveseļošanai. Saziedotie līdzekļi tiks izlietoti speciāla trenažiera iegādei, lai Valts varētu atgūt kustības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: