Lai popularizētu aktīvu dzīvesveidu ģimenē un veidotu sportiskus paradumus, 25. novembrī plkst. 11 Olimpiskā centra “Ventspils” vieglatlētikas manēžā notiks ģimeņu sporta svētki “Kopā mēs varam”, kurā komandas varēs piedzīvot jautru, aizraujošu, aktīvu kopā būšanu.

Dalība pasākumā ir bez maksas un komandas sastāvā jābūt diviem pieaugušiem un diviem vai vairāk bērniem (vecumā no 5 līdz 15 gadiem ieskaitot). Katrā uzdevumā varēs piedalīties četri dalībnieki (divi pieaugušie un divi bērni) no visiem pieteiktajiem dalībniekiem.

Reģistrēties pasākumam varēs no plkst. 10.30. Sportotājiem jāņem līdzi maiņas apavi.

Ģimeņu sporta svētki sāksies ar draudzīgu un aktīvu vingrošanu. Dalībnieki spēkus varēs izmēģināt vienkāršās, sportiskās aktivitātēs septiņās stacijās. Uzdevumu stacijas varēs apmeklēt jauktā secībā, bet galvenais ir paveikt visus uzdevumus, kas prasīs precizitāti, ātrumu, atjautību, prasmi sadarboties komandā.

Pasākuma noslēgumā ar pārsteiguma balvām tiks apbalvoti staciju uzvarētāji, īpašas balvas bērniem, kā arī visi dalībnieki noslēgumā varēs cienāties ar svētku kūku.
    
Pasākuma programma:
Plkst: 10.30 – 11, Reģistrācija;
Plkst: 11.00, Pasākuma atklāšana;
Plkst: 11.20 – 13.20, Stacijas, kas pārbauda spēku, ātrumu, veiklību un atjautību;
Plkst: 13.30, Ģimeņu sporta svētku apbalvošana;

Bērniem būs pieejama bezmaksas piepūšamā atrakcija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: