Ventspils zinātnes centrs VIZIUM 1. septembrī aicina 1. – 5. klašu skolēnus piedalīties atraktīvā erudīcijas pasākumā ''Zināšanu medības'', kurā trakais zinātnieks būs sagatavojis QR kodu medības ar dažādiem interesantiem uzdevumiem.

Soli pa solim atrisinot uzdevumus, dalībnieki uzzinās slepenās vielas nosaukumu, kuru nosaucot trakajam zinātniekam, būs iespēja iegūt ''gudrības dziru''!

Pasākums norisināsies 1. septembrī plkst. 13.00 – 16.00 Ventspils zinātnes centra foajē un citās apmeklētājiem brīvi pieejamās telpās. Lai piedalītos spēlē, skolēnam līdzi nepieciešams viedtālrunis ar interneta pieslēgumu un QR koda lasītāju. Piedalīties spēlē aicināts ikviens 1. – 5. klašu skolēns individuāli vai kopā ar draugiem. Uzdevumu paveikšanai būs nepieciešama aptuvenu stunda, tāpēc skolēni var ierasties jebkurā sev ērtā laikā no plkst. 13.00 līdz 15.00. Pasākumam nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās un tas ir bezmaksas!

Zinātnes centrs aicina skolēnus kopā ar ģimenēm nosvinēt Zinību dienu, apmeklējot zinātnes centra ekspozīcijas zāli, radošās darbnīcas un zinātnes šovus! Biļetes iespējams iegādāties arī iepriekš VIZIUM mājaslapā www.vizium.lv.

Informējam, ka Ventspils Digitālā centra un zinātnes centra VIZIUM rīkoto pasākumu un apmācību laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils Digitālā centra mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, zinātnes centra VIZIUM mājas lapā www.vizium.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook, Instagram un TikTok.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: