Nedēļas nogalē, š.g. 15. – 16.jūlijā  Valmierā norisināsies Latvijas Sporta Veterānu – senioru  60.sporta spēļu finālsacensības piecos sporta veidos ( vieglatlētikā, volejbolā, minifutbolā, rokasbumbā, basketbolā dažādās vecuma grupās). Ventspils sportisti piedalīsies vieglatlētikā, minifutbolā 50+ vecuma grupā un volejbolā 50+ vecuma grupā.

Vieglatlētikā  dažādās vecuma grupās Daces Brakanskas vadībā startēs 23 dalībnieki, kuru vidū būs daudzkārtējie pasaules un Eiropas čempioni senioriem Valdis Cela un Dainis Kūla, kā arī pārējie dalībnieki, kuri regulāri startē un gūst godalgotas valsts un starptautiska mēroga sacensībās.

Minifutbola komanda 50+ vecuma grupā startēs Igora Sondera vadībā, bet volejbola komandu vadīs Pēteris Circans.

Latvijas Sporta Veterānu-senioru  60.sporta spēles notiek laikā no 2023.gada janvāra līdz jūlijam, kuras mērķis ir dot iespēju sporta senioriem uzturēt saikni ar iemīļoto sporta veidu  un pārbaudīt spēkus augstāka līmeņa sacensībās. Mūsu pilsētas sportisti ar labiem panākumiem ir startējuši vieglatlētikā telpās, peldēšanā, šahā, novusā, svarbumbu celšanā.

Ar Ventspils pašvaldības atbalstu senioru vieglatlēti regulāri piedalās un gūst panākumus pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī treniņu nodrošinājumam mūsu vieglatlētikas seniori ikdienā bez maksas var izmantot pilsētas sporta bāzes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: