Ir patīkami saņemt dāvanas, bet īpaši par to priecājas bērni. Kad mācību gads ir noslēdzies, ir piemērots laiks, lai palutinātu, iepriecinātu un apsveiktu mazos pirmklasniekus, kas veiksmīgi ir absolvējuši pirmo klasi. Kā arī varat laicīgi domāt par tiem pirmklasniekiem, kas savas pirmās skolas gaitas uzsāks šī gada rudenī.

Lielākoties bērniem ir daudz un dažādas mantas, kas bieži vien krāj tikai putekļus un netiek izmantotas. Tāpēc esiet tālredzīgi un dāviniet bērniem lietderīgas mantas un dāvanas, kas nekrās putekļus, bet tiks izmantotas un būs kā labs palīgs ikdienā. Uzdāvinot bērnam viedpulksteni, Jūs uzdāvināt arī drošību un sirdsmieru sev, jo jebkurā brīdī varēsiet ar bērnu sazināties, piemēram, tam uzrakstot sms vai izmantojot GPS pārliecināties, kur atrodas Jūsu bērns ( https://220.lv/lv/mobilie-telefoni-plansetdatori-foto/viedpulksteni-un-viedas-aproces/viedpulksteni-smartwatch ).

Dažādās viedpulksteņa funkcijas

Protams, viedpulksteņa funkcijas ir atkarīgas no konkrētā pulksteņa modeļa un cenas. Visbiežāk vecāki vēlas iegādāties bērniem viedpulksteni, kuram ir zvana, sms vai balss ziņas funkcijas, kas ļauj brīvi un ērti ar bērnu jebkurā brīdī sazināties. Iegādājoties viedpulksteni ir iespējams izlemt vai zvani būs vienvirziena vai divvirziena. Respektīvi, vai ir iespējams tikai atbildēt uz zvaniem vai arī tos veikt pašam. Balss paziņojumu funkcija lielākoties ir visiem viedtālruņiem, jo tā ir populāra izvēle, kam priekšroku dod daudzi pircēji.

Ar GPS funkciju varēsiet noskaidrot, kur atrodas Jūsu bērns, kā arī dienas beigās redzēt dienas gaitā ieto maršrutu. Vai esat dzirdējuši par GEO zonas funkciju? Šāda funkcija nav pieejama visiem viedpulksteņiem, bet, ja tā Jums ir nepieciešama, tad varat meklēt modeļus ar šādas funkcijas piedāvājumu. GEO zonas funkcija paredz, ka pulkstenī varat iestatīt zonu jeb konkrētu apgabalu, kur bērnam ir atļauts atrasties. Ja bērns šo apgabalu pārkāps, tad Jūs uzreiz saņemsiet paziņojumu.

Iegādājoties vai dāvinot bērnam viedpulksteni, vecāki paļaujas, ka bērns līdz ar to būs sasniedzams jebkurā brīdī, tāpēc īpaša vērība būtu jāpiegriež viedpulksteņa akumulatora darbības laikam. Vidējais viedpulksteņa akumulatora darbības laiks būs ap 72h, kas paredz, ka vakarā to uzlādējot, droši varēs izmantot visu nākamo dienu.

Katram viedpulkstenim ir arī IP rādītājs, kas atspoguļo pulksteņa izturību pret dažādiem ārējiem faktoriem, piemēram putekļiem un ūdeni. Burtiem IP klāt atradīsiet arī divus ciparus. Pirmais cipars norāda izturību pret putekļiem, bet otrais pret ūdeni. Protams, bērni ir aktīvi, radoši un dodas ārā dažādos laika apstākļos, tāpēc mēs ieteiktu pulksteni, kuram IP ir vismaz 67.

Viedpulksteņiem var būt arī tādas funkcijas, kā kamera, palīdzības poga, kad var iestatīt, uz kādu numuru var zvanīt kritiskās situācijās, soļu skaitītājs u.c. Ne mazāk svarīgs ir arī viedpulksteņa dizains, ko varēs pielāgot jebkura bērna prasībām un gaumei. Plašāku informāciju par viedpulksteņa iegādi bērnam varat meklēt tālāk minētajā adresē, ja šāds pirkums Jums šobrīd ir aktuāls: https://220.lv/lv/g/ka-izveleties-viedpulksteni-bernam . Iegūstiet informāciju par dažādiem viedpulksteņu variantiem, pirms veicat gala izvēli.

E-veikalā 220.lv varat atrast un iegādāties dažādu funkciju un dizainu bērnu viedpulksteņus par pieņemamām cenām. Kā arī, ja nepieciešams pirkumu varat noformēt ar iespēju veikt ikmēnēša maksājumu Jūsu ertībai. Ja tomēr saņemtā prece Jūs neapmierinās, tad Jums ir iespēja to sūtīt atpakaļ un izraudzīties citu preci, kas ir Jums piemērota. Atceraties, ka viedpulkstenis bērnam ir ne tikai stilīga dāvana, bet arī iespēja Jums kā pieaugušajam, uzraudzīt bērna ikdienas gaitas.

Lasi vēl