16. jūlijā plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” Yamaha mūzikas skola un Orff mūzikas studija aicina visas ģimenes uz ritma pikniku “Skaņu svinības”. Šī svētdiena sola sniegt muzikālas izklaides un eksperimentus, kā arī bērniem iespēju iepazīt ritma instrumentus.

“Skaņu svinības” būs veltītas mūzikai un ritmam. Draudzīgie tēli Zaķis un Vāvere aicina visus bērnus un viņu ģimenes uz aizraujošo mūzikas pasauli. Yamaha Mūzikas skola un mūzikas studija Orff ir sagatavojušas dažādas muzikālas aktivitātes, kurās bērni varēs izmēģināt dažādus ritma instrumentus un piedalīties kopīgās rotaļās.

YAMAHA mūzikas skolu pamatā ir unikāla metodika, kas nodrošina muzikālo attīstību visas dzīves garumā, sākot jau no 4 mēnešu līdz pat sirmam vecumam. Programmu galvenais mērķis - muzicēt ar prieku jebkurā vecumā. Šobrīd visā pasaulē YAMAHA mūzikas skolās mācās aptuveni 30 miljoni cilvēku.

Orff mūzikas studija Latvijā ar bērniem darbojas jau piecpadsmit gadus. Orff metodika vācu/ austriešu komponista Karla Orfa iesāktais darbs pie “schulwerk”, kas tulkojumā nozīmē bērnu darbiņš. Tas ir nebeidzams izziņas process pašam pedagogam, kā labāk un radošāk izplānot mācību procesu, padarīt iemācīšanos vieglu un aizraujošu, balstoties uz dabisko instinktu darboties mūzikā, ritmiski kustēties, skandināt balsi un instrumentu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: